Rekao je da nema novca i Marina se pretvorila u zver: Odsekla ljubavniku ruke i noge, raskomadala mu pe*is i ispekla ga u šporetu

Zabavljala se sa decenijama starijim muškarcem iz koristoljublja, a kada joj je rekao da je potrošio ušteđevinu krenulo je iživljavanje

  • 12

Marina Bečanović (33) osumnjičena je da je brutalno ubila ljubavnika Petra Petrovića (67) u svom domu u selu nedaleko od Knića. Kako se saznaje, žena je navodno nakon likvidacije raskomadala telo, isekla i njegov polni organ i ispekla ga u šporetu.

Motiv ovog ubistva je, kako se sumnja, koristoljublje pošto je Marina Bečanović navodno godinama bila u vezi sa Petrovićem i od njega uzimala novac.

Prema rečima sagovornika iz istrage, policija ima i svedoka ovog masakra, a to je beskućnik koji je kobne noći bio u domu osumnjičene.

- Ona je skoro svake noći u svoj dom zvala ljubavnika i jednog beskućnika, s kojima je pijančila do kasno u noć. Nakon nekoliko čašica više, ona je zatražila novac od Petrovića, a kada joj je rekao da nema više i da je svu ušteđevinu potrošio, on je uzela hoklicu i nekoliko puta udarila čoveka u grudi. Nakon obdukcije je utvrđeno da mu je od udaraca polomljeno rebro koje je probilo plućno krilo, od čega je umro na licu mesta - kaže sagovornik iz istrage.

Bečanovićeva se sumnjiči da je nakon ubistva naredila beskućniku da ode po njenog oca, koji se nalazi u drugom selu, kako bi joj pomogao da prikrije zločin, a za to vreme je, navodno, leš raskomadala u nekoliko delova, prenosi Srpski telegraf.

- Sekirom je odsekla ruke i noge, a polni organ isekla nožem i ispekla ga u peći na drva. U međuvremenu je nastavila da se iživljava nad lešom, o koji je gasila cigarete - dodaje sagovornik.

Kada je stigao u ćerkin dom, otac osumnjičene bio je šokiran prizorom koji je zatekao.

- Krvi je bilo na sve strane, a nesrećni čovek je ležao na tepihu bez ekstremiteta. Marina je preklinjala oca da joj pomogne da sakriju telo Petrovića, ali on nije hteo da bude saučesnik u zločinu, već je odmah pozvao policiju - navodi izvor.

Foto: Privatna arhiva

- Čovek koji živi sa mojom ćerkom došao je kod mene i rekao da je Petar mrtav. Odmah sam otišao kod njih i zatekao sam ga kako leži na leđima. Imao je ranu na leđima iz koje je curila krv. Cele noge su mu bile u modricama. Na stolu je bilo dosta alkohola, piva i rakije. Ćerka me je pitala šta da radimo, a ja sam je posavetovao da pozove policiju. Tako je i bilo - ispričao je za Kurir Ilija Bečanović, otac uhapšene žene. Kako je rekao, ne zna u kakvom su odnosu bili ubijeni i njegova ćerka.

- Znam da je Marina priznala ubistvo i da je rekla da je žrtvu tukla drvenom motkom, na kojoj je policija pronašla krv - priča zaprepašćeni otac.

Ilija kaže da je Marina i pre nekoliko meseci izbola Petra nožem.

- Strašno su se svađali i mirili. Kad se napije, Petar je znao da vređa Marinu, što je najverovatnije i dovelo do ubistva - kaže Ilija.

BIO JOJ JE ROB

- Petar je valjda njoj obavljao sezonske i fizičke poslove oko kuće i u kući, a navodno su imali seksualne odnose. Nisu bili u klasičnoj vezi, jer su kroz Marininu kuću prolazili i drugi muškarci. Petar je Marini stalno to zamerao, jer je, jadan, verovao da su oni u emotivnoj vezi. Stalno su se svađali zbog toga i on je bio ljubomoran, pa pretpostavljamo da je i kobne večeri zbog toga izbila svađa - ispričao je komšija.

MOMCIMA LOMILA PRSTE I PUCALA NA NJIH

Meštani Guncata za Marinu nemaju reči hvale. Kako kažu, ona je oduvek bila problematična.

- Odmalena je dosta pila, a navodno je uzimala i lake droge. Često je menjala muškarce, a bila je i sa starcima, koje je iskorišćavala za pare. I druge svoje muškarce je mučila i tukla. Jednom momku je slomila prste, a drugog je pokušala da ubije iz lovačke puške. Navodno je pre 15 godina pokušala da zapali i oca - priča sagovornik i dodaje da Marina ima dve maloletne ćerke, o kojima brinu njeni roditelji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    17. januar 2019 | 07:48

    Eto vam nasilje nad zenama. Dok trubite o tome svaki dan ne kontate da se pojedine zene pretvaraju u prave monstrume, a u muskarcima narasta nekakav mazohizam pa trce kod tih istih zena monstruma i traze jos.

  • mima

    17. januar 2019 | 08:24

    smrtna kazna, da ne ubije jos nekog jadnika

  • Banat

    17. januar 2019 | 07:57

    Bože sacuvaj jeste žena ali je zver SMRTNA KAZNA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA