≫ 

Bili su normalna porodica, a onda se posvađali zbog higijene u kući: Profesor matematike izbo majku u Žarkovu zbog bizarnog detalja?

Prema rečima komšija, moguće je da je "pukao" tokom rasprave

  • 5
Nož, manijak, napad nožem, nasilje nad ženama, tuča, obračun Foto - ilustracija: Milena Đorđević

B. S. (48) ubo je jutros majku D.S. (69) u grudi i ona je u teškom stanju prebačena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Prema nezvaničnim saznanjima, u trenutku napada u četvoročlanom domaćinstvu se pored sina i majke nalazila i ćerka, dok je otac otišao na pijacu.

Pod još nerazjašnjenim okolnostima B.S. (48) je nasrnuo na majku i zadao joj tešku povredu jednim ubodom u grudi, nakon čega je žena prevezena u Urgentni centar.

- Žena je dovezena ovde, ali dijagnostika je i dalje u toku - rekli u Urgentnom centru.

Kako saznajemo, osumnjičeni je zaposlen kao profesor matematike u jednoj srednjoj školi u Obrenovcu, a prethodno je radio u obrazovnoj ustanovi na Banovom brdu.

Iz srednje škole na Banovom brdu za B. S. su rekli da je bio miran, povučen i da je u zbornici stalno sedeo i radio za svojim laptopom, a da ga je kao tehnološki višak, pre četiri godine, preuzela druga, srednja škola u Obrenovcu.

U njegovoj porodici kažu da ne znaju šta bi mogao da bude motiv napada i da su se uvek lepo slagali.

Jedan od razloga svađe mogao bi da bude čišćenje kuće Foto: Pixabay

I komšije potvrđuju da je bio fin čovek i da nikada nisu čuli njega niti njegovu porodicu kako se svađaju.

- Čovek je na mestu, mada mi se činilo da je u poslednje vreme bio depresivan. Ko zna šta ga je nateralo na ovaj čin - rekao je jedan od komšija.

Drugi komšija kaže da je majka jako pedantna žena i da se priča da je do incidenta došlo posle rasprave o higijeni u kući i da je B.S. tokom rasprave s majkom "pukao".

Svi u zgradi dobro poznaju porodicu i imaju samo reči hvale za njih.

- Kada odemo na letovanje gospođa koja je izbodena nam čuva stan. Stvarno su normalna porodica - rekao je jedan od komšija.

Kako saznajemo, porodica u kojoj se dogodio incident na Bele vode doselila se početkom 2000. godine.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG 2

    21. januar 2019 | 18:54

    Svaka porodica gledano spolja je normalna dok se nešto ovako ne desi a kako izgleda iznutra to samo članovi znaju,više generacija u poodmaklim godinama nešto pokazuju ali...

  • Alekaandra

    21. januar 2019 | 21:49

    U kojoj normalnoj drzavi zive roditelji zajedno sa decom od po 50 godina! Sramno,od bede i nemastine ljudi ne osnivaju sopstvene porodice nego sa roditeljima zive doveka! Naravno da ce da pukne pre ili kasnije!

  • Zak

    21. januar 2019 | 17:29

    Ovaj narod je nacisto otkacio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA