≫ 

Dušan je osumnjičen da je zverski ubo druga nožem pravo u srce i oduzeo mu život, a sada u pritvoru plače i odbija hranu

Rodbina strahuje da ubica u zatvoru ne naudi sebi

  • 7

Dušan Milanović (18), osumnjičeni za zversko ubistvo druga Veljka Vasiljevića (17), iz Laćarka, u pritvoru neprestano plače i odbija da jede. Veljkov stric Nenad objavio je na Fejsbuku da je Milanović unapred isplanirao ubistvo, tvrdeći da je njegovog sinovca držao sve dok nije izdahnuo.

Tragedija koja je Laćarak zavila u crno dogodila se u noći između 12. i 13. januara, na dečjem igralištu u ulici Slobodana Penezića. Kako smo ranije saznali, mladići su se poznavali ceo život, a kobne noći su se našli na terenu, gde je Dušan nasrnuo na Veljka nožem i ubo ga pravo u srce. Mladić je preminuo, a osumnjičeni je odmah uhapšen i smešten u pritvor u Sremskoj Mitrovici.

Mesto gde je ubijen nesrećni mladić, Foto: Smiljka Kostić

- Dušan se nalazi u pritvoru i trenutno je u veoma lošem stanju. Odbija hranu, neprestano plače, a rodbina strahuje da sebi ne naudi. Još nije jasno zbog čega je to uradio i zašto je ubio svog najboljeg druga i komšije kog je poznavao čitav život. Posvađali su se, navodno, za vreme provoda u gradu, a prepirku su nastavili preko poruka kad su otišli kući. Ugovorili su susret , nakon čega se dogodila tragedija - otkriva izvor blizak istrazi.

Veljkov stric Nenad objavio je na svom Fejsbuk profilu da je Dušan, navodno, ležao na Veljku sve dok on nije izdahnuo, a da je potom sakrio nož.

- Veljko naš, pričaju da tvoj ubica plače svakog dana u zatvoru i odbija da jede. Blefira pi*ka. A njegovoj mami je žao, pa ne može ni ona. Pokušaće svim mogućim načinima da nađu olakšavajuće okolnosti za zver, da dobije što manje robije. Ali, nećemo to dozvoliti, jer mi znamo da te je, unapred isplanirano, bez griže savesti, tako svirepo, mučki, zverski izmasakrirao i ležao na tebi da pokrije tvoje krvave rane na srcu, sve dok nisi ispustio svoju dobru dušu - napisao je Nenad Vasiljević, stric nesrećnog mladića.

VIDEO: Snimak momenta kada je gradonačelnik izboden nožem

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ghostery

    22. januar 2019 | 10:45

    Sta se toliko dugo čeka na sudjenje? Osudi budalu na 40 godina robije i kraj! Pa posle opet neka plače u svoja 4 zida. Svakako je držanje dijete dobro za zdravlje.. Neka ga ješće kad dobro ogladni!

  • Putin R.S

    22. januar 2019 | 10:45

    I ne mora da jede. Neka crkne od gladi.

  • Predrag Z.

    22. januar 2019 | 10:53

    Treba mu kao nekada baciti koru hleba i čašu vode. Kakvo jelo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA