≫ 

Suđenje za ubistvo u klubu Tilt odloženo "zbog lošeg vremena": Poznata srpska starleta se pojavila u sudnici, pa prišla i zagrlila optuženog Tadića (FOTO)

Optuženi Tadić je u pritvoru, a u sud je doveden sa lisicama na rukama i bukagijama na nogama

  • 9
Ubijeni Slobodan Vukić/ Foto: Privatna arhiva

U Višem sudu u Beogradu najavljeno suđenje za ubistvo Slobodana Vukića, koji je stradao u noćnom klubu "Tilt" u decembru 2015, danas je odloženo, "zbog lošeg vremena".

Za ubistvo Vukića optužen je Milovan Tadić. On se tereti da je Vukiću naneo povrede od kojih je preminuo. Na prethodnim ročištima prikazani su snimci četiri sigurnosne kamere, koje su iz različitih uglova zabeležile šta se te večeri dogodilo.

Kako "Telegraf" saznaje, u sudnicu je došla i starleta Tijana Ajfon, kako bi podržala svog dečka, inače optuženog Tadića. Međutim, starleta je brzo uletela u sudnicu, ne osvrćući se.

Tijana Ajfon ispred sudnice; Foto: Telegraf

Miloš joj se prvo osmehivao, a kada je sudija proglasio suđenje odloženim, ona mu je prišla i zagrlila ga. Tijana i Miloš su neko vreme ćaskali. 

Optuženi Tadić je u pritvoru, a u sud je doveden sa lisicama na rukama i bukagijama na nogama.

Tijana Ajfon je ćaskala sa svojim dečkom Foto: Nikola Tomić

KAMERA ZABELEŽILA UDARAC NOGOM U STOMAK

Jedna kamera snimila je Vukića i njegovog prijatelja Miroslava Bastu za šankom, dve su zabeležile kako članovi obezbeđenja iznose Vukića, dok je ona ispred kluba snimila kada je optuženi Milovan Tadić zadao Vukiću udarac za koji tužilaštvo tvrdi da je bio koban. Sudija Marina Anđelković je tokom gledanja snimaka optuženom i svedocima ukazivala na neslaganja u njihovim ranijim iskazima.

Ubijeni Slobodan; Foto: Telegraf

Na jednom od snimaka ulovljena je scena koja se odigrala na samom ulazu u klub. Basta je odgurnuo prijatelja koji se zateturao i pao na zemlju, potom ustao i krenuo nazad ka ulazu u klub. Na snimku se vidi da je zatim radnik iz garderobe izašao da isprati hostese. Krenuo je zatim nazad u klub, a Vukić je krenuo za njim. Tadić otvara vrata kluba momku iz garderobe, a zatim se okreće i šutira Vukića u stomak.

Tadić je u svojoj odbrani na sudu naveo da je nogom odgurnuo Vukića u predelu butine, a ne stomaka, kao i da taj udarac nije mogao da izazove njegovu smrt. Posle više ponavljanja snimka, sudija je utvrdila da ga je ipak udario u stomak.

OPTUŽENI ŠUROVAO SA SALETOM MUTAVIM

Optuženi Milovan Tadić blizak je grupi ubijenog kriminalca i vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi. Članovi ove grupe obezbeđivali su beogradske klubove i splavove i učestovali u više nasilnih događaja.

Sale Mutavi; Printskrin: Youtube/DanasConferences

Posle ubistva Stankovića, grupu je preuzeo njegov najbliži saradnik Veljko Belivuk. Belivuk je i sam učestvovao u tučama u klubovima koje je obezbeđivao.

I svedok Velibor Srećković član je ove kriminalne grupe o čemu svedoče brojne fotografije na kojima je u društvu Stankovića i Belivuka.

VIDEO: Hladnokrvno ubistvo vlasnika diskoteke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    22. januar 2019 | 13:16

    Gde se nalazi taj sud pa je sudjenje odlozeno zbog vremena?banana drzavo!!!

  • Jeretik

    22. januar 2019 | 14:59

    Suđenje je odloženo zbog loših vremena, kada dođu bolja vremena sudiće se i sudijama.

  • Neša

    22. januar 2019 | 14:15

    Odlozili zbog loseg vremena? Pa jel to sudjenje na otvorenom? Nikad mi drzava necemo biti, prosto mi muka kad slusam onu Kuburovicku i Srefanovica kako pricaju bajke i ne pocrvene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA