Tročlana banda otimala torbe ženama u Zrenjaninu uz pretnju plastičnim pištoljem: Sa njima je bio i trinaestogodišnjak

U tročlanoj bandi su i šesnaestogodišnjak i devojka (22)

  • 0

Tročlana grupa, među kojima su i dva maloletnika, šesnaestogodišnjak i trinaestogodišnjak napadali su žene u Zrenjaninu, otimajući im torbe, novčanike i dokumenta. Nakon dva napada, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su dvadesetdvogodišnju K. J. i šesnaestogodišnjeg mladića iz Zrenjanina, zbog sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo i teška krađa.

Sumnja se da su oni 22. januara ove godine u večernjim časovima, zajedno sa trinaestogodišnjakom, ispred bankomata u Zrenjaninu, prišli jednoj ženi i uz pretnju plastičnim pištoljem ukrali joj novčanik sa novcem i dokumentima.

Takođe se sumnja da su sve troje, sutradan, u večernjim časovima, prišli još jednoj ženi, kada joj je maloletnik sa ramena ukrao torbu sa novcem, dokumentima i lekovima.

Policija je K. J. po nalogu Višeg javnog tužilaštva odredila zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedena, uz krivičnu prijavu, nadležnom tužilaštvu. Maloletnik je priveden sudiji za maloletnike.

VIDEO: Žena sa saksijom ušetala u kafić i odnela barsku stolicu

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA