Snimak pljačkanja radnice koju je lopov sačekao ispred radnje širi se Srbijom: Ugrozila je život da bi gazdi spasla dnevni pazar od 200.000 dinara (VIDEO)

Kako nezvanično saznajemo, policija je identifikovala i uhapsila razbojnika i pomagača

  • 13

Radnica prodavnice "Rival" iz Aleksinca, ugrozila je svoj život kako bi gazdi spasla dnevni pazar koji je tog dana napravljen u jednoj od radnji.

Na snimku sigurnosne kamere na jednoj od radnji, a koji je objavio portal proverenavest.info, vidi se da se radnice pred kraj radnog vremena, oko 22.40 sati, nalaze ispred ulaza u prodavnicu, dok jedna od njih drži vrećicu sa dnevnim pazarom.

Dok nešto pričaju, između njih uleće razbojnik sa navučenom zimskom kapom preko lica. Jedna od radnica beži, dok se druga žena, s vrećom pazara, grčevito bori sa lopovom. Kako se na snimku vidi, lopov se bori sa radnicom nekoliko sekundi dok joj iz ruku nije istrgao vrećicu. Zatim beži, ali ni žena ne odustaje pa je nastavila da trči za njim.

Dejan Marinković, vlasnik lanca radnji, potvrdio je za Telegraf.rs, da se pljačka dogodila 24. decembra prošle godine.

- Tačno je da nam je lopov oteo dnevni pazar. Bilo je negde između 193.000 do 196.000 dinara. Štetu će pokriti osiguranje, jer smo osigurani od štete - naveo je Marinković.

Kako nezvanično saznajemo, napadač je imao i pomagača koji je stajao pored frižidera s pićem i posmatrao ceo događaj. Policija je identifikovala i uhapsila ovaj dvojac.

(Telegraf.rs/I. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kd

    26. januar 2019 | 13:58

    Lomio bi im ruke lopovske.. Koliki glavonja i ne moze da upre malo da fizikalise i zaradjuje posteno..Nego bi da pljacka.. E po tamburi bi te trebalo sabane jedan lopovski.. ZENA HEROJ, retko hrabro, reagovala je instinktivno i branila se.

  • DARKO 100%

    26. januar 2019 | 14:17

    Nece im gazda reci ni hvala za lojalnost,niti ce imati vecu platu zbog toga,a mogu flavu izgubiti setite se onog coveka na zelenom vencu kad je opljackana menjacnica pa trcao za njim a onaj se okrenu i izreseto ga iz vatrenog oruzja

  • Plsp

    26. januar 2019 | 13:59

    A ova prva bezi odmah ostavljajuci drugu radnicu samu bez da trepne. Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA