≫ 

Obrt u slučaju ubistva na Zvezdari: Neđeljko se predomislio, sada poriče da je nasmrt izbo studenta

U prvom iskazu policiji je rekao da je dan i noć proveo na Fejsbuku i Tviteru, da je shvatio koliko je nesrećan, pa je rešio da nekoga ubije

  • 15

Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca, koji je osumnjičen da je u nedelju rano ujutro nasmrt izbo mladića Miloša Mileusnića ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, negirao je pred tužilaštvom da je ubio studenta iz Čačka.

Kako se saznaje Đurović je negirao da ima ikakve veze sa zločinom, a tvrdi i da u vreme ubistva nije bio u Ulici Dimitrija Tucovića. Zatražen je pritvor za Đurovića i čeka se odluka suda.

Đurović je inače čim je uhapšen priznao zločin. U prvom iskazu policiji je rekao da je dan i noć proveo na Fejsbuku i Tviteru, da je shvatio koliko je nesrećan, pa je rešio da nekoga ubije.

Nedeljko kaže da nije ubio studenta, Fejsbuk

Đurović nesrećnog Mileusnića nije poznavao niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama. Jednostavno, on je bio prvi na koga je pomahnitali ubica naleteo kada je izašao u svoj krvavi pohod.

Mladić je izboden prekjuče oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20 A, gde je živeo sa cimerom. Od zadobijenih povreda, mladić je preminuo u Urgentnom centru.

VIDEO: Ispovest majke transrodnog ubice

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danka

    29. januar 2019 | 16:38

    Boze mili koja faca da se uplasis.Nazalost on ce da zivi a onakva lepota ide ni zbog cega pod zemlju strasnoooooo

  • Marija

    29. januar 2019 | 16:33

    Koji je ovo bolesnik. Kako bolesnu facu ima.

  • Milan

    29. januar 2019 | 15:51

    Angazovao tata advokate i pripremio pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA