≫ 

Zoran Babić ima ozbiljne povrede, voze ga hitno za Beograd, poginula je žena iz "opela": Prve informacije posle stravične nesreće na naplatnoj rampi Doljevac (FOTO)

U lančanom sudaru učestvovalo je tri vozila

  • 32

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros na deonici autoputa Niš - Leskovac, kod naplatne rampe Doljevac, kada su se iz za sada nepoznatog razloga sudarila tri vozila. Petoro je povređeno, dvoje teže, troje lakše.

Direktor Koridora Srbije Zoran Babić je među teško povređenima. On je zadobio prelom butne kosti i lumbalnog pršljena i hitno je transportovan za Beograd.

Kako saznaje Telegraf, poginula je žena koja nije bila u vozilu Vlade Srbije, koje je učestvovalo u sudaru. Ona je bila na zadnjem sedištu "opela" i imala je sigurnosni pojas.

Vozilo Zorana Babića; Foto: Telegraf

Pet osoba zbrinute su u Kliničkom centru. Niko nije životno ugrožen.

Ovo nije prva nesreća na ovoj naplatnoj rampi. U decembru 2018. državljanin Grčke je zbog guste magle kod Doljevca svom silinom udario u naplatnu rampu.

I u Šimanovcima je u oktobru 2015. godine zbog guste magle došlo do lančanog sudara u kome je izgubljen jedan život. Takođe je uzrok bila gusta magla i brzina vozila neprilagođena uslovima na putu.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 937

    31. januar 2019 | 11:04

    Vozaci funkcionera voze bahato!!

  • zivko

    31. januar 2019 | 10:49

    mogu misliti u ovoj situaciji ko je divljao. Saucesce porodici, zene koja je poginula

  • MaJa

    31. januar 2019 | 11:02

    Taman iz prve ruke je vidio kakvo je stanje na Koridorima i putevima. Bez namere da se radujem tudjoj nesreci. Ali mislim da dok se nekom 'gore' nesto ruzno ne desi problemi obicnih ljudi se nece ozbiljno shvacati i resavati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA