≫ 

Babićev vozač se na saslušanju pravdao gustom maglom: Navodno nije video svetlosnu signalizaciju i izgubio je kontrolu nad vozilom

Nakon saslušanja je pušten da se brani sa slobode

  • 34

Dejan T. (35), koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću kod naplatne rampe Doljevac, u kojoj je poginula Stanika Gligorijević, a pet osoba je povređeno, branio se na saslušanju slabom vidljivošću zbog magle, piše Srpski telegraf. On je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

- Ispričao je da je bila gusta magla i da se zbog toga zbunio gledajući u svetlosnu signalizaciju iznad naplatne rampe i kuda treba da prođe. Navodno, tada je pored njega prošao i neki automobil i on je izgubio kontrolu nad vozilom - kaže izvor.

U strahovitom udesu koji je usledio, Dejan T. je službenom škodom velikom brzinom udario u astru čiji je vozač čekao da plati putarinu i nabacio je na pasat. Na zadnjem sedištu škode je spavao Zoran Babić, direktor Koridora Srbije, koji je zadobio prelom butne kosti, dok je na licu mesta stradala Gligorijevićeva, koja je bila na zadnjem sedištu astre.

Njena sestra Mirjana Aleksić (47) još je na lečenju u Urgentnom centru u Nišu, a suprug Srđan (48), koji je i upravljao vozilom, kaže da joj život i dalje visi o koncu.

VIDEO: Vatrogasci seku olupine automobila kako bi stigli do žrtve

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gago

    4. februar 2019 | 09:28

    Postoje saobracajni znaci koji na vreme najavljuju naplatnu rampu i koji naredjuju da se smanji brzina.Ovde su pre svega nerazumni kriterijumi po kojima se regrutuju ovakvi vozaci.

  • Sole

    4. februar 2019 | 09:02

    Gusta magla i vozi 140 na sat.moron,psiho,35-40 hod robije

  • Bgd

    4. februar 2019 | 08:13

    Za ovu laž treba da dobije još 5 godina robije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA