≫ 

Krivična prijava za učenika iz Kragujevca koji je udario druga: Sledi i kazna škole

Učenik Prve tehničke škole iz Kragujevca R. R. (16) danas je otpušten na kućno lečenje

  • 3

Učenik Prve tehničke škole iz Kragujevca R. R. (16) koji je prošlog četvrtka povređen na času fizičkog vaspitanja, kada ga je pesnicom udario godinu dana stariji M. L, danas je otpušten na kućno lečenje.

Kako je za Blic izjavila Vesna Đorđević, portparol Višeg tužilaštva, policija je podnela krivičnu prijavu zbog nanošenja teških telesnih povreda.

- Sudija za prethodni postupak za maloletnike će da se bavi ovim predmetom, ali zna se da je R. R. zadobio tešku telesnu povredu, potres mozga. Njega je udario pesnicom posle kraće svađe M. L. Od udarca glavom u pod dobio je potres mozga - kaže Đorđević.

Tim za borbu protiv nasilja je zasedao u Prvoj tehničkoj školi, kakvu će kaznu dobiti učenik koji je školskog druga povredio odlučiće se nakon sastanaka saveta roditelja, školskog odbora i drugih relevantnih faktora. Može da bude kažnjen ukorom, ali i isključen iz škole.

VIDEO: Tinejdžer se iživljava nad drugom u Domu, a učenici navijaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pink panter

    4. februar 2019 | 21:18

    Kazniti roditelje 1500e

  • DARKO 100%

    4. februar 2019 | 20:40

    Samo po kratkom postupku nema cile mile kad je nasilje u pitanju, ni jotu odstupiti,kaznjeni slucaj treba biti za primer drugim potencijalnim izvrsiocima

  • Anka

    5. februar 2019 | 09:34

    Kakav krvnim majko moja.Izolacija do kraja zivota, dok nije nekog usmrtijo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA