≫ 

Udes kod Železnika: Beživotno telo leži nasred ulice

Na licu mesta je i policija, a nakon uviđaja znaće se uzroci ove saobraćajne nesreće

  • 1

Jedna osoba stradala je u udesu koji se odigrao u Železniku, potvrđeno je Telegraf.rs u Hitnoj pomoći.

-U 18.55 časova, na Obrenovačkom putu došlo je do obaranja pešaka sa smrtnim ishodom. U pitanju je ženska osoba, stara oko 55 godina. Naša ekipa primila je poziv malo pre 19 časova. Otišli su na mesto nesreće, ali mogli su samo da konstatuju smrt - rekli su iz Hitne za Telegraf.rs.

Saobraćajka u Železniku Foto: Telegraf

Nesreća se dogodila u blizini skretanja za Železnik.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, beživotno telo ležalo je nasred ulice, pokriveno čaršafom. Nedaleko od tela bačena je ženska torba.

Na licu mesta je i policija. Kako su potvrdili, putničko vozilo kretalo se u smeru ka Obrenovcu i udarilo ženu pešaka. Ona je ostala na mestu mrtva

VIDEO: U centru Beograda pronađeno beživotno telo muškarca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    4. februar 2019 | 23:16

    Jedna od nagorih raskrsnica za sve. I pešake i vozače. Pešaci prelaze, pretrčavaju autoput ne bi li stigli na autobus, vozači skreću iz Železnika ka Obrenovcu na brzinu, jer semafor drži 10 sekundi. Dolazi do raznih scena. Ima i onih koji prolete na crveno, samo da ne bi čekali još 2 minuta na semaforu. Ova raskrsnica je odnela više života nego krstaški rat. Saučešće porodici nastradaloj...Budimo oprezni u saobraćaju, nemamo po 9 života

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA