Misterija krvave tuče u Jagodini: Muškarci bili nerazdvojni, možda i u gej vezi, a sada se jednom od njih bore za život!

Osumnjičeni nije potvrdio optužbe, ali ih nije ni odbacio

  • 0

Zbog teških telesnih povreda Zoran Ć. (67) iz Jagodine prebačen je u KBC Kragujevac u teškom stanju i lekari se bore za njegov život. On je zadobio povrede mozga i višestruki prelom rebara, kada ga je brutalno prebio Saša P. (46) iz Jagodine, odranije poznat policiji kome je u Osnovnom sudu određen pritvor zbog opasnosti uticaja na svedoke i opasnosti od ponavljanja dela. Ranije je više puta osuđivan.

Nezvanično, Saša P. je pre desetak dana takođe imao fizičko razračunavanje na pijaci, a nedavno je izašao iz zatvora posle višegodišnje robije.

I dok jedni spekulišu da su nasilnik i oštećeni bili u emotivnoj vezi, drugi pak kažu da su se samo družili.

Njemu je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Tuča se dogodila u nedelju, a sve je otkriveno kada je Zoran zatražio lekarsku pomoć posle brutalnog batinanja.

Istragom se utvrđuje motiv tuče, ali se ne isključuje mogućnost da je do nesuglasica došlo zbog ljubomore.

- Zoran i Saša su stari poznanici. Slobodno vreme provode zajedno, družeći se uz piće. Njih dvojica su i nedeljno popodne proveli uz čašicu. Sumnja se da je upravo tada između njih izbila svađa, koja je prerasla u tuču, u kojoj je Zoran izvukao deblji kraj. On je zbog povreda potražio medicinsku pomoć i tada je policajcima rekao da ga je poznanik pretukao. Odmah se reagovalo, a osumnjičeni Saša je priveden po nalogu tužilštva - rekao je izvor blizak istrazi.

Osumnjičeni nije potvrdio optužbe, ali ih nije ni odbacio.

- Ni jedan, ni drugi nisu želeli da kažu zašto su se potukli, govoreći da je to lična stvar - rekao je sagovornika "Alo"-a.

(Telegraf.rs/Central media)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA