≫ 

Poznati kik-bokser iz Smedereva nestao u Dunavu: Sumnja se da je pljačkao brod, pa je bežeći od policije skočio u reku i od tada mu se gubi svaki trag

Najverovatnije su se dovezli svojim čamcem radi pljačke, a onda ih je posada uhvatila na delu

  • 11
Foto: Facebook

Mladić koji je u noći između nedelje i ponedeljka misteriozno nestao prilikom pokušaja da se sa još dvojicom mladića popne na brod "Brčko 1" u smederevskoj luci, poznati je kik-bokser iz tog grada. Prema nezvaničnim i nepotrvrđenim informacijama, mladići su planirali da opljačkaju ovaj brod.

Zasad nema informacija u celosti šta se zaista dogodilo, osim da su se tri mladića S. M. (19), M. S. (21) i Nemanja A. (21) dovezli svojim čamcem do broda "Brčko 1", te da su potom pokušali da se sa svog plovila popnu na brod koji je bio usidren u smederevskoj luci.

Njihov plan su osujetili pripadnici posade broda, koji su pozvali policiju. Policajci su ubrzo stigli na lice mesta i uhapsili S. M. i M. S, dok je Nemanja A. nestao.

Dvojici uhapšenih je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a Osnovno tužilaštvo u Smederevu ih tereti za pokušaj teške krađe.

Postoje sumnje da je ova trojka te noći, zapravo, krenula u pljačku, a da se Nemanja bacio u Dunav kako bi pobegao od policajaca koji su brzo došli na lice mesta.

Foto: Facebook

Juče je na lice mesta izašla i specijalna jedinica žandarmerije, čiji gnjurci su pretraživali područje nizvodno od luke u potrazi za nestalim N.A. za koga se sumnja da se utopio, piše podunavlje.info. Ipak, nije isključena mogućnost i da je u bekstvu.

Prema nezvaničnim saznanjima, reč je o Nemanji A., 21-godišnjem i međunarodno nagrađivanom sportisti, kik-bokseru, kojije dobio i odlike grada, a koji je početkom prošle godine uplovio u bračne vode.

VIDEO: Mesto gde je upao u vodu maloletni D. Đ. (17)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dona

    6. februar 2019 | 20:29

    Valjda lice treba da se vidi a ne da bude prekriveno.

  • jablan

    6. februar 2019 | 22:08

    A zašto se ne vidi lice dotičnog , Verovatno zato sto je poznat i TZV javna ličnost ??? Da je neki siromah čovek i da nije javna ličnost bilo bi komplet uslikano i sa imenom i prezimenom !!!

  • Veteran

    6. februar 2019 | 22:42

    Kakav crni kik boxer od ovog su teže rukavice,zaplivao a ladna voda, murijasi sa lampama su ga osvetleli on plivao plivao i na kraju smrzavanje i utapanje, bolje da se vratio i predao, dobio bi mesec dana i bio bi živ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA