≫ 

Strašna nesreća u Beogradu: Više teško povređenih, jednoj devojci otkinuta je ruka na licu mesta! (FOTO) (VIDEO)

Kod bolnice "Dr Dragiša Mišović" došlo je do sudara dva autobusa i tri automobila (FOTO)

  • 37

Više osoba je teško povređeno u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u sudaru tri automobila i dva autobusa u Ulici Heroja Milana Tepića. Na terenu su tri ekipe Hitne pomoći. Kako Telegraf saznaje, u ovom strašnom udesu teško je povređena voditeljka Pinka Dea Đurđević.

Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade, na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku. 

Blokirana raskrsnica kod bolnice Foto: Telegraf.rs

Kako Telegraf.rs saznaje, Dea ima i prelom butne kosti.

Pretpostavlja se da je uzrok nesreće poledica. Naime, zbog curenja vode iz cevi, poledila je ulica, zbog čega je i došlo do proklizavanja.

Troje najteže povređenih prevezeno je na VMA.

Najpre su se sudarila dva automobila. Potom je u njih udario autobus, pa još nekoliko vozila. Intervenisale su i tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene.

Jeziv prizor u Heroja Milana Tepića Foto: rts.rs

Naime, voda zbog havarije na vodovodnoj cevi u Ulici Ljutice Bogdana slivala se niz ulicu koja je potom poledila. Autobusi na linijama 59, 42 i 78 saobraćaju alternativnom trasom.

Posle nesreće dugo je bio zastoj u blizini KBC "Dragiša Mišović".

Policajac reguliše saobraćaj na mestu nesreće; Foto: Telegraf.rs

Potresni prizor na licu mesta; Foto: Telegraf.rs

Predrag Sarapa jutros nije došao u emisiju "Novo jutro" koju svakog dana vodi sa povređenom voditeljkom. I njegova stolica je ostala prazna. Kada smo ga pozvali, od šoka nije mogao ništa da kaže.

Deine bivše kolege Jovana i Srđan, koji sada vode Jutarnji program na TV Prva, takođe su bili potreseni kada im je koleginica sa terena javila da je Dea povređena.

Dea je u emotivnoj vezi sa novinarem Mladenom Mijatovićem, koji je dao kratku izjavu za "Blic":

- Čuo sam se sa njom, nismo se još uvek videli. Zaista moram da kažem da je policija odlično obavila posao, da lekari isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu. Nju je Hitna pomoć prevezla na VMA - rekao je Mladen.

VIDEO: Dea i njen dečko Mladen Mijatović zbog posla su se retko pojavljivali na medijskim događajima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG 1

    7. februar 2019 | 07:49

    Ljudski nemar,ako je hladno i izlila se voda zatvara se ulica za saobraćaj,policija i izvođač radova su krivi a zašto je pitanje za vlast.

  • Gidri

    7. februar 2019 | 08:09

    NIKADA se nista nece promeniti u ovoj nasoj sludjenoj i napacenoj Srbiji. Samo je trebalo da se baci so. Zar je to toliko komplikovano i tesko?

  • Bina

    7. februar 2019 | 07:13

    Strasno... 😵😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA