Tragičan kraj potrage za Terezijom iz Subotice: Porodica je tražila mesec dana, danas je njeno telo pronađeno u atarima (FOTO)

Nadzorne kamere su je snimile kako ulazi i izlazi iz prodavnice u koju je rekla da ide, ali posle toga porodica nije nije znala gde je

  • 2

U atarima sela Ljutovo kod Subotice pronađeno je beživotno telo Terezije Marcikić (63). Nesrećna žena, za kojom porodica i policija tragaju skoro mesec dana je, kako saznaje "Blic", najverovatnije preminula prirodnom smrću.

Terezija Marcikić iz Subotice se od 11. januara 2019. godine vodila kao nestala. Policija je tragala za njom otkad je porodica prijavila da je iz porodične kuće kod Senćanskog groblja u Subotici krenula prema pijaci "Zelenac" u naselje Prozivka.

Foto: nestalisrbija.rs

Nadzorne kamere su je snimile kako ulazi i izlazi iz prodavnice u koju je rekla da ide, ali posle toga porodica nije nije znala gde je i šta se sa njom dešava pošto joj se izgubio svaki trag.

Njen nestanak, sa apelom građanima da jave policiji ako je vide ili znaju nešto o njoj, objavili su subotički lokalni sajtovi, ali i Igor Jurić u registru nestalih lica u Srbiji.

Telo mrtve žene iz atara odnelo je JKP "Pogrebno" iz Subotice, a kako saznajemo za sada nije naložena obdukcija.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA