Uhapšen razbojnik u Zrenjaninu: Upao u zlataru, radnicu poprskao sprejem u oči, pa ispraznio kasu, a onda se okrenuo ka vitrini s nakitom...

Policija je prilikom hapšenja, u njegovom automobilu pronašla oduzete satove i zlato i vratiće ih vlasniku

  • 1

Policija u Zrenjaninu rasvetlila je razbojništvo u zlatari i uhapsili N. S. (43) iz okoline tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Kako je saopštila Policijska uprava Zrenjanina, sumnja se da je on juče u Zrenjaninu, u popodnevnim satima, pokušao da kupi zlato lažnim čekovima, a zatim radnicu poprskao sprejem u predelu očiju i oborio je. Potom je, kako se sumnja, iz kase uzeo novac, a iz vitrine tri izložbene tacne sa zlatnim nakitom i satovima.

Intenzivnim radom zrenjaninska policija je iste večeri pronašla N. S. u jednom hotelu u Beogradu gde ga je, u saradnji sa kolegama iz beogradske policije, i uhapsila .

Policija je prilikom hapšenja, u njegovom automobilu pronašla oduzete satove i zlato i vratiće ih vlasniku.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Republika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA