≫ 

Ovo je policajka Marina koja je silovanu devojku na Voždovcu spasila još strašnije sudbine: Sa kolegom Markom munjevito je reagovala (FOTO)

Usput su u pomoć pozvali pripadnike Interventne jedinice beogradske policije

  • 83

Devojka K.S. (18) iz Beograda silovana je danas popodne u ulici Nikole Đurkovića na Voždovcu, za šta je osumnjičen državljanin Nigerije Viktor Mesi (31).

On je K.S. silovao u kući u kojoj boravi, uz pretnju nožem, a kako se saznaje, izbezumljena devojka je posle silovanja uspela da se otrgne Nigerijcu, i istrčala na ulicu, gde je srećom naišla na dežurnu patrolu.

Policijski službenici Marina Starčević i Marko Jovanović su po njenoj prijavi munjevito reagovali, i krenuli prema kući u kojoj se dogodio zločin. Usput su u pomoć pozvali pripadnike Interventne jedinice beogradske policije.

Policija je u kući zatekla Viktora Mesija i A. M. (29) državljanina Somalije, u vidno pijanom stanju, koji su pružili otpor prilikom hapšenja. Bili su drski ,a osumnjičeni Mesi je pokušao da pobegne sa lica mesta.

Efikasnom intervencijom, Starčević i Jovanović su uz pomoć Interventne jedinice savladali Nigerijce, koji su potom uhapšeni.

VIDEO: Kako da se odbranite od silovatelja

(Telegraf.rs/Kurir.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    11. februar 2019 | 00:09

    Kako ta od 18 godina poznaje njih? Čime se silovana,ako je uopste silovana bavi? Gde ih je upoznala i kako oni imaju njen br.telefona?

  • Sami

    11. februar 2019 | 00:03

    Pa kako je spasili a silovana i isterana na ulicu.

  • Miki Barca

    11. februar 2019 | 07:39

    Ma da li sam ja to razumeo da je ona već bila u kući sa njim? Nije je odvukao? E moja ti! Eeeeej bre,imate li vi devojke imalo mozga? Šta je bre sa omladinom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA