≫ 

Moj Gojko je sanjao da radi u Slovačkoj, pa da kupi auto, a sad ga vraćaju u kovčegu: Potresna ispovest roditelja stradalog mladića (FOTO)

Porodica traži da se utvrdi istina

  • 22

- Moj Gojko je sanjao da kupi kola. Dve nedelje nije izašao iz kuće. Spremao mi je hranu. Otišao je sa društvom na neku svirku u obližnji Stapar, a sad mi javljaju da je mrtav - priča otac Mile Grozdanić iz Prigrevice kod Apatina, čiji je sin pronađen mrtav na putu ka kući.

Trošna vojvođanska kuća u selu odzvanjala je od plača roditelja, brata Strahinje i drugara Gojka Grozdanića, koji je pronađen mrtav. Porodica traži istinu koja je još nepoznata.

Foto: SPŠ/Radio Dunav

Kako tvrde izvori upućeni u istragu, pretpostavlja se da je na Gojka naleteo automobil, čiji je vozač pobegao s lica mesta.

Njegovo telo zatekao je taksista koji je odmah obavestio policiji.

- Gojko nije mogao da ide pored puta jer je bilo blato od kiše i snega. Put je asfaltiran, ali uzan, a bila je velika magla. Verovatno je Gojka neko pokupio i pobegao, ali da sačekamo istragu - kažu Gojkovi drugari i dodaju:

- Čuli smo da ima dosta povreda, ali da mu telefon nije polomljen. Bratu je uveče javio da kreće kući peške. To je bilo ko ponoći, a pronašli su ga oko 4 sata ujutru - priča otac.

On dodaje da kolaju razne priče od toga da je ubijen, pretučen, pa bačen pored puta.

Telo mladića (levo na fotografiji) pronađeno je na putu Stapar-Prigrevica Foto: Radio Dunav

- Samo želimo da se utvrdi istina kakva god da je - kažu ukućani.

Gojkovi roditelji su razvedeni. Gojkov brat je čim je saznao za tragediju pozvao majku Irenu Ciger da dođe. Danas se porodica ponovo okupila, ali bez Gojka.

- Trebalo je da ide sa mnom u Slovačku, tamo radim. Hteo je i on da ide za zaradi neki novac. Želja mu je bila da kupi automobil. Da ga je sad imao, sigurno bi došao čitav kući - priča majka Irena.

Kako saznajemo, Gojko je sa drugarima u subotu na nedelju bio na zabavi u Staparu, nakon koje je kući krenuo pešice. Kako je stradao desetak kilometara od Stapara tog maglovitog dana, tek treba da utvrdi istraga.

Nagađa se da je na njega naleteo automobil i da je vozač pobegao sa lica mesta. Njegovi drugari kažu da je Gojko bio odličan sportista, druželjubiv, miran i povučen momak.

VIDEO: Kontrola nad vozilom se gubi u sekundi i popravke nema! Sav užas poledice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teta Rada

    11. februar 2019 | 15:33

    Eee tugo...pokoj ti dusi, porodici saucesce.

  • Marko

    11. februar 2019 | 15:50

    Dokle bre vise sta se ovo desava Boze dragi saucesce porodici.

  • Mux

    11. februar 2019 | 17:12

    Doslo je zlo vreme...neka nas Bog dragi pomiluje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA