Teška nesreća kod isključenja za Palić: Poginuo mladić (21) u BMW-u, a njegov drug teško povređen

Hitna pomoć na lice mesta izašla je oko 6.40 sati i, nažalost, mogla je samo da konstatuje smrt suvozača

  • 3

Jedna osoba je poginula, a jedna teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se jutros nešto posle šest časova dogodila na zaobilaznom putu od "Bunarića" prema isključenju za Palić.

U saobraćajnoj nezgodi poginuo je suvozač D.M. (1998), dok je vozač sivog BMW-a, L.G. (1992), preživeo i prevezen je u bolnicu. Nezgoda se desila na dugom pravcu od lakat krivine prema isključenju za obilazni put prema Paliću, odnosno petlji "Istok" auto-puta E-75.

Kako saznajemo, Hitna pomoć je na lice mesta izašla u oko 6,40 časova, nažalost mogla je samo da konstatuje smrt suvozača, dok je vozač sa povredama koje nisu opasne po život, transportovan na hitno zbrinjavanje.

Saobraćajna policija je obavila uviđaj nešto posle 8 časova, a promet na toj deonici bio je u prekidu dvadesetak minuta dok vidno oštećeno putničko vozilo nije izvučeno iz njive na vučno-transportno vozilo.

Za sada nije poznato pod kojim okolnostima se desila tragična nesreća. Vozilo je, pretpostavlja se nakon prevrtanja, završilo u ataru, na nekih dvadesetak metara od druma.

(Telegraf.rs/Subotica.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    16. februar 2019 | 10:54

    Standarno prevelika brzina preticanje gde nije dozvoljeno i telefon od ta tri je jedan uzrocnik saucesce porodici

  • Zak

    16. februar 2019 | 13:24

    Nasi mladi su previse bahati u voznji misle da je to kao na filmu zalosno je da odu tako brzo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA