Uhapšen i drugi napadač koji je izbo momka u centru Beograda i ostavio ga da iskrvari ispred zgrade

Navodno je ispred zgrade došlo do drame kada je mladić drugog dečka krenuo da zatvori u gepek i tako da ga vozi

  • 4

Policija u Beogradu uhapsila je D.K. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, 15. februara u ranim jutarnjim satima ispred zgrade u Ulici Ljube Didića u Beogradu.

D.K. i ranije uhapšeni A.C. (23) su osumnjičeni da su nakon svađe, oštrim predmetom naneli teške telesne povrede mladiću (25).

Do napada je došlo ispred zgrade u kojoj izbodeni mladić živi. Navodno je ispred zgrade došlo do drame kada je mladić drugog dečka krenuo da zatvori u gepek i tako da ga vozi. Do čitave drame, prema nezvaničnim informacijama, došlo je zbog devojke.

Izboden mladić je leđao u lokvi krvi; Foto: Telegraf.rs

Stanari zgrade pozvali su Hitnu pomoć, koja je mladića zatekla ispred zgrade u lokvi krvi.

Osumnjičenom D.K. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, dok je A.C. određen pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    19. februar 2019 | 14:19

    Doživotna ako se utvrdi.

  • Sasa

    19. februar 2019 | 16:00

    Samo zakon da se donese Nadju ti noz pogotovo mladima 5 godina odmah bez zalbe i to nocu samo da prespava u zatvor danju rad na nekoj njivi a drzava da uzima dnevnice. Pa bi se opametili

  • C@W

    19. februar 2019 | 13:05

    To su samo osumnjičeni uhapšeni,ako pored indicija ima i dokaza onda će pravosuđe reći da li su krivi,verujem samo pravosuđu jer policija uvek hapsi ali ne uvek i krive i vrhovni sud često oslobađa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA