Motiv ubistva u Uroševcu krvna osveta: Mladića ubio maloletnik zbog tragedije "od pre mnogo godina"

Prilikom hapšenja maloletnika pronađeno je i oružje kojim je počinio zlodelo

  • 10

U pucnjavi u centru Uroševca koja se dogodila danas oko 12.30 časova ubijen je Mentor Ali (25) koji je od posledica ranjavanja preminuo na licu mesta. Za njegovu smrt osumnjičen je maloletni Š. R. (17), a policija sumnja da bi motiv ubistva mogla biti krvna osveta.

Tri metka odjeknula su danas u centru Uroševca i na mestu ubila Mentora Alija. Na njega je, kako se sumnja, pucao maloletnik iz istog mesta. Policija sumnja da je motiv ovog zločina bila krvna osveta, jer je član porodice ubijenog prethodno usmrtio rođaka osumnjičenog tinejdžera, podaci su do kojih je došla Gazeta Ekspres iz upućenih izvora. To ubistvo desilo se "pre mnogo godina".

Ubistvo je okarakterisano kao teško, Foto-ilustracija: Telegraf

Ovaj slučaj je okarakterisan kao "teško ubistvo", a prilikom hapšenja maloletnika pronađeno je i oružje kojim je počinio zlodelo.

- Na lice mesta izašao je državni tužilac, a po njegovom nalogu, beživotno telo mladića prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Prištini gde će se obaviti obdukcija - saopštila je danas policija.

Slučaj Mentora Alija je drugo ubistvo na Kosovu ove godine. Prvo ubistvo 2019. godine dogodilo se 1. januara u porodici koja živi u opštini Gnjilane. Sumnja se da je muškarac slučajno ubio svoju ženu dok je slavio praznik. Policija je saopštila da je suprug J. J. izašao ispred kuće s lovačkom puškom i slučajno ubio svoju ženu, Z. J.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dija

    20. februar 2019 | 21:58

    Ma samo napred kao kauboji,Ima vas.

  • Ljubo

    21. februar 2019 | 07:53

    I vi kaze te " na mesto zlocina izisao je drzavni tuzilac" Dale za vas je Kosovo Drzava.

  • pina

    21. februar 2019 | 07:45

    U pitanju je osveta ali ne za rodjaka nego osveta za rodjenog brata koga je ubio brat sada pokojnog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA