• 90

Novi snimci saobraćajne nesreće kod Doljevca otkrivaju gde je sedeo Zoran Babić kada se automobil zabio u vozila na naplatnoj rampi

Na snimcima se vidi da je za volanom "škode superb" koja je udarila u "opel" bio vozač Dejan S, koji je i uhapšen nakon udesa

  • 90

U nesreći koja se dogodila 31. januara ove godine na naplatnoj rampi Doljevac, na autoputu Niš-Leskovac, poginula je Stanka Gligorijević (52) iz Debelice kod Knjaževca, dok je direktor Koridora Srbije Zoran Babić teško povređen.

"Blic" je došao u posed snimaka sa mesta nesreće za koje tvrdi da su originalni. Na snimcima se vide okolnosti udesa - snimak neposredno pre i nakon nesreće. Na snimcima se vidi i da je direktor Koridora Srbije Zoran Babić sedeo na zadnjem sedištu, iza suvozačevog sedišta, a da je za volanom "škode superb" koja je udarila u "opel" bio vozač Dejan S, koji je i uhapšen nakon udesa.

Na prvom snimku sa sigurnosne kamere na benzinskoj pumpi neposredno pre naplatne rampe Doljevac, vidi se direktor Koridora Srbije Zorana Babić u bež džemperu kako kupuje osveženje, izlazi iz prodavnice i seda u automobil pozadi, na mesto iza suvozačevog. Automobil se isparkirava u rikverc i odlazi sa pumpe.

Na drugom snimku sa same rampe se vidi prolazak "škode superb" u kojoj je Babić, i vozač u tamnoj jakni. Neposredno nakon udesa, vidi se vozač u tamnoj jakni kako izlazi iz vozila, zaobilazi ga otpozadi, prvo otvara prednja, a zatim i zadnja vrata sa desne strane, gde se nalazi povređeni Babić, kome radnici sa naplatne rampe ukazuju pomoć. 

Dalje se na snimku vidi i trenutak kada povređene odvoze u kola hitne pomoći, među kojima je i Zoran Babić na nosilima u istom džemperu. Snimke možete da pogledate OVDE.

VIDEO: Uništen auto žene koja je izgubila život u nesreći kod Doljevca

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • Ccc...

    Lako je slagati i,lažnim snimkom,prevariti sendvičare koji ne mrdaju iz svojih kuća i ne znaju gde se koja benzindka sranica nalazi! Ali,sve dok je sendviča biće i sendvičara! Ili obrnuto...

  • Marko bg

    da li moze neko da objasni da vozac nije povredjen,a Babic koji je sedeo pozadi ima ozbiljne povrede?

  • Milka

    Objavljeni su neki novi/stari snimci nesreće koja se dogodila 31. januara 2019. na naplatnoj rampi Doljevac, kada je jedna žena poginula, a jedna - teško povređena. Vidi se da na benzinskoj pumpi, neposredno pre naplatne rampe Doljevac, SAPUTNIK i vršilac dužnosti direktora Koridora Srbije u bež džemperu, plaća na kasi, valjda, osveženje svom vozaču i/ili sebi. Evo 5 pitanja za SOS telefon za policajce za hitnu psihološku pomoć u izuzetno stresnim situacijama kada se sastavlja policijski izveštaj o ovoj nesreći: 1. Kako je moguće da na snimku posle udesa na naplatnoj rampi kod Doljevca, VOZAČ (koji je lakše povređen i ne pokazuje znake šoka, u tamnoj jakni) mirno izlazi iz vozila, obilazi ga i otvara najpre prednja, a zatim i zadnja vrata sa desne strane, gde se nalazio povređeni Babić, kome radnici sa naplatne rampe ukazuju pomoć i zar nisu radnici pružili pomoć I VOZAČU I SAPUTNIKU? 2. Šta je sa osveženjem za vozača/saputnika u bež džemperu? 3. Šta je sa izjavama radnika koji su pružali pomoć? 4. Šta je sa izjavama vozača/putnika (naravno preživelih i u svesnom stanju) u druga dva vozila na koje je naletela inkriminisana "škode superb" ? 5. Da li se neko žalio na maglu?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima