≫ 

Tatice naš, bićemo dobri i bićeš ponosan na nas: Novine su pune čitulja za Mirka Butuliju (FOTO)

Samo u jednim novinama može se pročitati čak 37 čitulja posvećenih ubijenom predsedniku AMSS-a

  • 8

Tatice naš, kažu da si otišao na put. Čekaćemo te da nam doneseš bombone, haljine i patike. I bićemo dobri, bićeš ponosan na nas. Najbolji đaci, studenti, ljudi. Kakav si i ti bio. Fali nam tvoj zagrljaj, tvoja nežnost, tvoje razumevanje. Ta praznina biće doveka.

Ovo je samo deo potresne čitulje kojom se deca Lazar, Elena, Una i Tara sa mamom, opraštaju od oca i supruga Mirka Butulije (43), predsednika AMSS koga je u petak ubio sekretar ovog saveza Predrag Đurđev (43).

Novine su danas pune čitulja posvećenih Butuliji. Od njega se, pored porodice, rečima punim tuge opraštaju brojni prijatelji, kolege, rođaci. Samo u jednim novinama može se pročitati čak 37 čitulja posvećenih ubijenom predsedniku AMSS-a. Supruga Marijana jednu čitulju ostavila je i sasvim sama:

Neutešna supruga Marijana, Foto: Printskrin/Večernje novosti

"Najdraži moj, ljubavi iskonska, snago moja, osloncu moj, lave, pitoma i nežna dušo, brižni oče, mužu, naša ljubav je uvek bila jaka i biće još jača. Čuvaću ove naše piliće od svih zala i pričaću im kakva si ti ljudina bio, čvrst, jak, a za nas nežan, osećajan, pun ljubavi. Još da ih ojačam i eto me stižem kod tebe da me zagrliš i kažeš da će sve biti dobro. Volim te i voleću te do poslednjeg daha svog života", napisala je neutešna supruga Marijana.

Potresan oproštaj majke od sina, Foto: Printskrin/Večernje novosti

Potresan oproštaj napisala je i ožalošćena majka:

"Mili sine, srećo moja, radosti moja, što sam te imala, rodila, i odgojila u čestitog čoveka, brižnog i predanog sina, koji si čitavog sebe predao brizi i pažnji svojih roditelja, svoje supruge, svoje dece. Tugo moja beskrajna, što sam te izgubila, pa mučenički postrada od satanske ruke".

Foto: Printskrin/Večernje novosti

Od Butulije se u čituljama oprostio i Fudbalski savez Srbije, zaposleni u AMSS-u, zaposleni restorana "Beogradsko sokače", Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Džudo klub Crvena zvezda...

Foto: Printskrin/Večernje novosti

Komemorativni skup održaće se sutra u 11 sati u Skupštini grada Beograda, a ispraćaj u 13.30 na Novom groblju u Beogradu. Sahrana će se obaviti u sredu. 27. februara, u 14.30 sati u selu Mosko u Trebinju. Opelo počinje u 14 sati.

VIDEO: Generalni sekretar AMSS-a izrešetao predsednika u kancelariji, pa oduzeo sebi život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nika

    25. februar 2019 | 10:37

    Retko koji muskarac ima ovakvu zenu. Lavica. Srecan je bio sa njom

  • ???

    25. februar 2019 | 11:08

    Strasno. U sta se mi ovo pretvaramo?

  • SrbskiBek

    25. februar 2019 | 12:19

    90/tih novine su bile pune citulja za kriminalce !!!! Danas pune citulja za ...direktore !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA