Marko Pavković koji je napao tužioca pred detetom u kafani ne ide u pritvor

Marko Pavković je u subotu u jednom restoranu najpre verbalno a potom i fizički nasrnuo na tužioca Kuzmanovića

  • 1

Marko Pavković (33) iz Smederevske Palanke zbog fizičkog napada na zamenika Višeg javnog tužioca iz Smedereva, Aleksandra Kuzmanovića, neće u pritvor - odlučio je Osnovni sud u Velikoj Plani.

Marko Pavković saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani koje ga tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti u delu koji se odnosi na nosioce javnotužilačke funkcije.

- Tužilaštvo je predložilo pritvor zbog opasnosti od uticaja na svedoke ili ponavljanja krivičnog dela - potvrdila je portaprolka tog tužilaštva, Nevena Arsić.

Marko Pavković Čava Foto: Marko Čava Pavković/Facebook

Kako se nezvanično saznaje, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikoj Plani pustio je napadača na slobodu. Izrečena mu je mera zabrane prilaska tužiocu Kuzmanoviću, sazanajemo nezvanično.

Marko Pavković je u subotu u jednom restoranu najpre verbalno a potom i fizički nasrnuo na tužioca Kuzmanovića, koji je zadobio lakše povrede. Uhapšen je domah nakon incidenta.

VIDEO: Zlostavljači ucenjuju decu, a njihove najgore pretnje na kraju se obistine

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA