Nebojšina majka van sebe od bola: Njegovo telo su našli blizu nas, rekli su da je upucan u grudi. Verujem da će policija pronaći ubicu, neće ovo ostati ovako

Nebojšino telo je pronađeno na salašu u blizini porodične kuće

  • 1

Nakon 18 dugih dana za porodicu, pronađen je Nebojša Karan (26) iz Sombora. On je juče 27. februara nađen mrtav na napuštenom salašu u njivama. Na telu je imao više ustrelnih rana. Njegova majka ispričala je da je listala njegov telefonski imenik i da se u njemu nalaze dobri ljudi, ali onda na trenutak pomisli drugačije...

Zbog vesti da je Nebojša ubijen, Somborci su u šoku i neverici. Za njega imaju samo reči hvale, a njegova porodica, majka, otac i brat teško podnose gubitak.

Radmila Karan, Nebojšina majka, koja je 18 dana tragala za sinom, kaže da o zločinu ne zna ništa.

- Telo mog Nebojše je odneto na obdukciji u Novom Sadu. Nemam šta da kažem osim da su mi rekli da je pronađen mrtav. Pitala sam kako i šta i rekli su da je upucan u grudi. Koliko metaka tačno verujte mi ni ne znam više - jedva je izgovorila Radmila Karan.

Nebojšino telo je pronađeno na salašu u blizini porodične kuće, kaže nesrećna majka.

Nebojša Karan Foto: nestalisrbija.rs

- Našli su ga tu, na nekom salašu. To je blizu nas, bukvalno na kilometar ili kilometar i po. Šta da vam kažem - neutešna je sagovornica.

Na pitanje da li sumnja ko bi mogao da bude počinilac ubistva kaže da - ne zna.

- Ne znam ko je to mogao da učini. Zaista. I ne sumnjam ni na nikoga. Kada listam njegov telefon svi su mi u imeniku dobri, a onda na mah mislim drugačije - slomljena je Nebojšina majka, piše Blic.

Porodica ubijenog mladog Somborca veruje da će policija pronaći ubicu ili više njih.

Nebojša je nestao 9. februara. Posle 18 dana pronađen je mrtav Printskrin: nestalisrbija.rs

- Verujem da će policija pronaći ko je ubio Nebojšu i zašto. Neće ovo ostati ovako. Ovo je ubistvo i to je strašno. Imam još jednog sina kući, ali ova država ima toliko dece i to ne sme ostati nerešno - poručila je slomljena majka.

Nebojša Karan nestao je 9. februara. Tog dana je izašao iz kuće i više se nije vratio. Svoj porodični dom je napustio bez mobilnog telefona od kog se inače nije odvajao. Zbog toga je majka odmah pozvala policiju i pokrenula potragu za sinom.

Otac, brat i majka su znali da on ne bi otišao od kuće da se ne javi i da bi im se sigurno javio da može.

Tog dana kad je nestao, Nebojša je bio sa ocem i bratom u kući. Njih dvojica su uveče čuli da su se vrata otvorila i zatvorila i pomislili su da je izašao u dvorište.

Posle 18 dana saznali su da je ubijen i ostavljen na njivi.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    1. mart 2019 | 08:57

    Сомбор није далеко од места где се убица може крити... Од Суботице. Маса напуштених салаша,напуштених кућа...можда је видео нешто,или га је неко звао.Али није логично да увече изађе без мобилног,који му осветљава пут...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA