≫ 

Horor u Pančevu: Staford izujedao majku vlasnika do smrti, druga žena teško povređena

Jedna žena je preminula, druga povređena

  • 57

Pas rase staford jutros oko osam sati napao je dve žene u Pančevu. Majka vlasnika psa (66) podlegla je povredama, a druga žena je u bolnici, potvrđeno je za Telegraf.

- Napad psa dogodio se u dvorištu porodične kuće, njihov je pas u pitanju. Pas je napao dve osobe. Jedna žena je preminula, a druga je u bolnici. Njen stepen povreda se još uvek ne zna. Policija vrši uviđaj i radi se na utvrđivanju okolnosti događaja - rečeno nam je iz pančevačkog MUP-a.

Tragedija se dogodila u Ulici Bore Šipoša, u naselju Topola.

Vlasnik psa je, prema saznanjima Pinka, Ivan Munjeran (33), a žena koja je podlegla povredama je njegova majka Radojka Munjeran.

Povređena žena je njena zaova Vesna Munjeran.

Ulica Bore Šipoša u Pančevu Printskrin Google street view

VIDEO: Čopor lutalica do smrti izgrizao ženu:

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    2. mart 2019 | 13:18

    Sigurno je bio dresirani za tako nešto. Moji roditelji i brat su imali staforda. Plaćali su onih godina porez na opasnu rasu. A on je bio ko beba. Svi smo ga voljeli, a on kad mu naša deca i bilo koja druga pridaju i ne diše. Maze ga , a on uživa. Takav je bio dok nije uginuo. I na veterinarski su se čudili takav pas, a tako piton. Sve je u ljubavi i vaspitanju i kod životinja.

  • Srdjan

    2. mart 2019 | 10:37

    Sto bi rekli vlasnici pasa: "Ma nece on, ne brinite, igra se!"

  • Nenad

    2. mart 2019 | 10:27

    Nemojte sada samo opletati po psu! Pas je onakav kako ga gazda uci i trenira i tu je samo kriv vlasnik i niko drugi! Staford je odlican pas i u mom komsiluku covek ima istog i deca se sa njim igraju i guraju mu ruke u usta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA