≫ 

Otkriveni detalji horora u Pančevu: Staford je pokidao lanac i skočio na Radojku kojoj su ruke bile krvave od mesa, a onda je nastavio pokolj

Kada se lanac pokidao, pas je otišao na verandu, a zatim je ušao u kuću gde je bila Radojka bila. Ruke su joj bile crvene, da li je klala živinu ili pravila neko meso ne znam, priča jedan komšija

  • 35

Radojka Munjeran (66) iz Pančeva preminula je kada ju je jutros oko pola osam u dvorištu porodične kuće u pančevačkom naselju Vojlovica napao pas rase staford, koji se otrgao s lanca, skočio na nju i izujedao je.

Tragedija se dogodila u Ulici Bore Šipoša, kada je nesrećna žena navodno pokušala da nahrani granulama psa starog dve godine čiji je vlasnik njen sin Ivan (33).

Pas je kao i obično bio vezan u dvorištu, a vlasnici su ga puštali s vremena na vreme da se prošeta livadom u blizini kuće.

- Kada se lanac pokidao, pas je otišao na verandu, a zatim je ušao u kuću gde je Radojka bila. Ruke su joj bile crvene, da li je klala živinu ili pravila neko meso ne znam, ali pas je skočio na nju i prvo je ugrizao za ruke. Nakon što je izujedao jadnu ženu koja je iskrvarila na smrt, on je prešao na zaovu, Vesnu M. koja je ometena u razvoju. Nju je krenuo da grize za noge - priča za Blic komšija blizak porodici.

Svi su bili šokirani i slomljeni; Printskrin: Youtube/Pancevo RTV

KOMŠIJE ČULE LOMLJAVU I VRISAK

Komšije kažu da su policija i ekipa Hitne pomoći zajedno sa Zoo higijenom ubrzo došle.

- Čuli smo vrisak i lomljenje stakla. Kada smo izašli iz našeg dvorišta, videli smo policiju i Hitnu pomoć kako trče. Verovatno kad su otvorili vrata od kuće pas je nasrnuo i na njih. Nešto kasnije, kada su uspeli da savladaju psa, ekipa Zoo higijene ga je uspavala - kažu komšije za koje su pred sam kraj prisustvovale ovoj nesreći.

Sin nije mogao da poveruje šta se dogodilo; Printskrin: Youtube/Pancevo RTV

SIN JECAO U DVORIŠTU, OSTAO BEZ BRATA I OCA, A SAD I MAJKE

Kako Kurir piše, Ivan Munjeran, sin preminule Radojke sedeo je dvorištu i plakao, ne mogavši da poveruje šta se dogodilo. A kako ovaj list dalje navodi, vlasnik psa je izgubio brata, oca, a sada i majku, te je prema rečima komšija, to vidno uticalo na njega.

- U zimu, pre dvadesetak godina, njegov brat se udavio u reci i on je od tada drugačija osoba - tvrde komšije.

Naime, Ivan je uzeo staforda još kad je bio štene i kod njih je sve vreme bio u dvorištu na povocu, a kako neke komšije pričaju problematičan je.

- Ne znam ih dobro, ali čuli smo da je Ivanov otac pobegao i odselio se u grad da živi privatno, jer ga je Ivan tukao. Mislim da žive od invalidske penzije zaove i Ivan ponekad radi neke sezonske poslove - priča jedan komšija za Blic.

U ovoj nesreći zaova Vesna M. u teškom stanju je prebačena u Hitnu pomoć u Pančevu, a obdukcijom će se tačno utvrditi uzrok smrti Ivanove majke, Radojke, koja je podlegla povredama.

VIDEO: Čopor lutalica do smrti izgrizao ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera detlic

    3. mart 2019 | 08:17

    ja mislim svi koji treniraju pse da su agresivni i u tome uzivaju trebali bi prvo kod psihijatra jer im nesto fali, a posle bi im oduzeo i vozacke dozvole ako ih imaju. Jer naravno imaju poremacaj u glavi.

  • Jovan

    3. mart 2019 | 08:48

    Do sada, kao po pravilu ,psi koji napadnu ljude drze se na lancu ili u boksu. Uvek su ljudi krivi. Imam staforda 6 godina, u kuci je sa nama i ima na raspolaganju ogradjeno dvoriste. Izuzetno inteligentna rasa. Nikad nije napravio ni najmanji problem.

  • Kinolog

    3. mart 2019 | 10:18

    Pas na lancu ceo zivot,pa sta ocekujete da bude jagnje.Kad se neko odluci za psa mora da zna da to nije igracka to je zivo bice.Svi ovde u komentarina nesto kao dzukela je kriva... .Aj da vezem vas nekoliko godina na kratak lanac pa da vidim dal cete kao jagnje.Za svaki napad psa kriv je iskljucivi covek!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA