≫ 

Dolijao čovek koji je pozvao borski sud i lažno dojavio "Bomba je unutra!"

Priveden je B. D. (48) iz okoline Bora

  • 2

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda, pripadnici Ministartsva unutrašnjih poslova u Boru priveli B. D. (48) iz okoline Bora.

On je uhapšen zbog sumnje da je 28. februara Osnovnom sudu u Boru telefonom uputio lažnu dojavu da je u prostorijama suda podmetnuta eksplozivna naprava. Kao što je Telegraf već pisao Dragica Stojanović, sudija i portparol Osnovnog suda u Boru je tada izjavila da je to bio prvi put da je u sudu stigla dojava da je u zgradi podmetnuta bomba.

- Telefonom je oko 9 i 30 ujutru javljeno da je u sudu postavljena bomba kašikara. Radnici suda su odmah evakuisani kao i radnici Gradske uprave, koji koriste istu zgradu kao i sud. U sudu je sa policijom ostala sudska straža - kazala je tada Dragica Stojanović.

Policija je brzo reagovala. Nakon nekog vremena koliko je trajala provera utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

(Telegraf.rs/D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    7. mart 2019 | 17:03

    8 godine zatvora da više nikom ne padne napamet da se sprda sa državnim institucijama i da unosi nemir.

  • Veteran

    7. mart 2019 | 17:01

    E tog treba odrati od batina,..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA