≫ 

Procurio snimak udesa s pešačkog u Zemunu u kojem je poginuo student iz Pazara: Automobil ga bacio 3 metra uvis! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Momak je povređen u ponedeljak, a povredama podlegao dva dana kasnije

Stravičan snimak nesreće u Zemunu, u koji je "Telegraf.rs" ranije imao uvid, a koji već tri dana kruži među Zemuncima pokazuje svu bahatost vozača koji je izazvao tragediju, a u kojoj je život izgubio mladi student Ernad Bakan iz Novog Pazara.

Njega nam je, nakon što je "Telegraf.rs" prvi objavio sve detalje ove nesreće, dostavio čitalac koji nije želeo da se predstavi.

Napominjemo da je reč o veoma uznemirujućem snimku, ali snimku koji verno prikazuje koliko se vozač koji je usmrtio mladića oglušio o sva pravila saobraćaja i pozamašnom brzinom proleteo preko pešačkog prelaza, iako je drugo vozilo već stajalo zaustavljeno da propusti pešaka.

Vozač nije priveden nakon nesreće jer za to nije bilo uslova, kažu u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu. Momak je bio teško povređen, vozač je imao uredno prijavljeno prebivalište i nije osuđivan, pa je protiv njega krivična prijava podneta u redovnom posupku. Međutim, tužilac je naknadno obavešten da je Bakan preminuo. 

Foto: Instagram

ŠTA SE TAČNO DOGODILO?

Mladić je mirno prelazio pešački prelaz u ponedeljak oko 17 sati na uglu Cara Dušana i Niške ulice u Zemunu, a kada ga je jedan od vozača iz suprotnog smera propustio da prođe, drugi je u krajnjoj desnoj traci projurio i pokosio mladića. Tačnije, odbacio ga je tri metra uvis i desetak metara u dalj.

Nesrećni Bakan video je kako mu vozač divljački dolazi u susret, potrčao je, ali bilo je kasno...

Sa veoma teškim povredama prevezen je u bolnicu, a dva dana kasnije je izdahnuo u bolnici.

Mesto nesreće: Foto: Telegraf.rs

Porodica je očajna, ne mogu a veruju da su izgubili sina, brata, mladog studenta i to samo zato što je neko jurcao usred grada i nije se obazirao na činjenicu da prilazi pešačkom prelazu i da su druga vozila već stala da propuste pešaka.

Prema izjavamna očevidaca, mladić je krvario, a njegove kolege studenti odmah su pritekli u pomoć i očajnički vikali "Molim te, nemoj da umeš".

- To je užas. Sve se vidi sa kamera. Njegova priča da je vozio 40 kilometara na sat je glupost. Ernad je usled obilnog krvarenja na plućima preminuo - ispričao nam je Ernadov ožalošćeni brat.

Vozači, dobro pogledajte kako nastaje jedna kobna nesreća kada se samo na trenutak izgubi pažnja za volanom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpko

    8. mart 2019 | 19:29

    Ovo ga na dozivotnu kad nemamo smrtnu.

  • !!!

    8. mart 2019 | 17:01

    Gde su sada oni cobani koji su pre neku vece pisali kako je dosao seljak iz Novog pazara i nezna da hoda po Beogradu,opravdavali su vozaca...zasto se sada ne oglase

  • Sone

    8. mart 2019 | 14:55

    Strasno je ovo koji bre 40 na sat gledaj koliki je pesacki pa morao je da ga vidi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA