≫ 

Potvrđeno: Otac kriv za strašnu nesreću u Vrčinu, u kojoj je teško povređena njegova beba. Dete preminulo s prelomima lobanje

Beba se borila za život dve nedelje, a onda preminula u Tiršovoj

  • 2

Za smrt jednogodišnje bebe povređene u saobraćajnoj nesreći u Vrčinu odgovoran je otac. Kako nam je potvrđeno iz MUP-a, protiv njega će biti podneta krivična prijava za teško krivično delo ugrožavanja bezbednosti u javnom saobraćaju.

- Otac je definitivno kriv za nesreću i protiv njega će biti podneta krivična prijava - rečeno je u MUP-u.

Dete je bilo u automobilu koji je izleteo sa kolovoza i udario u stub, a od siline udara zadobilo je toliko teške povrede, da su šanse da preživi bile minimalne.

Beba je primljena 24. februara bez znakova disanja i odmah je intubirana i premeštena na odeljenje Intenzivnog lečenja. Tamo je odmah utvrđeno da svi vitalni parametri ukazuju na to da je stanje deteta životno ugrožavajuće.

Povrede koje su podrazumevale masovne prelome lobanje i veliki otok mozga bez vidljivog masivnog krvarenja, nisu mogle da se operišu.

- Dete je odmah po prijemu imalo ocenu 3 na glazgov koma skali, što ukazuje na stanje koje skoro uvek ima fatalni ishod - rekao je za Telegraf.rs doc dr Siniša Ducić, direktor Univerzitetske dečje klinike.

Dete je preminulo dve nedelje posle saobraćajne nesreće, 9. marta.

Prema nezvaničnim informacija, otac je bio u alkoholisanom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    10. mart 2019 | 20:24

    I sigurno nije bilo u nosiljci/sedištu vezano 😥

  • Anđelija

    10. mart 2019 | 23:36

    Jel moguće da je otac u alkoholisanom stanju vozio dete. 20.god.najmanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA