≫ 

Student iz Bora pronađen mrtav u šumi kod Grocke: Kod sebe imao sat, novac i dokumenta

- Nikola je u trenutku kada je pronađen kod sebe imao sat, novac i dokumenta. Pronašao ga je čovek koji tu čuva koze – kaže njegov brat Stefan

  • 11

U šumi kod Grocke na ulazu u Beograd pronađeno je beživotno telo Boranina Nikole Lekovskog (37) koji je nestao pre oko 20-ak dana.

- Kada bude gotova analiza krvi, kao i obdukcija znaćemo šta se tačno desilo sa Nikolom. Nikola je u trenutku kada je pronađen kod sebe imao sat, novac i dokumenta. Pronašao ga je čovek koji tu čuva koze – kaže njegov brat Stefan.

Nikola se u Beograd preselio 18. februara kako bi položio poslednja tri ispita na FON-u, gde je studirao. Sa bratom se čuo poslednji put u sredu, 20. februara nakon čega mu se gubi svaki trag.

Porodica do poslednjeg trenutka nije prestajala da ga traži.

Veliki broj komentara na našu vest da je u toku potraga za Nikolom bilo je na temu njegovih godina i studiranja. Poenta je, kako su ipak mnogi naglasili u tom trenutku, da se za ovim čovekom traga, a ne u tome koliko studira i kada je upisao studije. Mnogima je to bilo razlog za podsmeh i tema za priču.

VIDEO: Pronađeno beživotno telo muškarca

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislijka

    13. mart 2019 | 19:59

    Strasno mi je zao. Kada ste objavili vest da je nestao, zgranuta sam bila komentarima, podsmehom na godine njegovog studiranja, komentarima "cistokrvnih" beogradjana, kako svi dodju u Bg pa se u njemu izgube...bila sam krajnje zgrozena! Na zalost, ovakav epilog se dao naslutiti, pa su samim tim takvi komentari bili krajnje neumesni. Saucesce porodici, zalosno za jedan mladi zivot.

  • X

    13. mart 2019 | 19:34

    Gde su sad oni pljuvači što su ga onaj dan kad je objavljen njegov nestanak vređali zbog fakulteta,doseljavanja u Beograd jer možeš misliti pravo na život u Beogradu imaju samo starosedioci.Da je tako Beograd bi danas imao samo 1000 stanovnika a ne bio metropola zahvaljujući ljudima .

  • Čovek

    13. mart 2019 | 20:42

    Beograd je selo najveće u Srbiji a da vam nije nas sa strane glodjali bi grančice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA