≫ 

Popravljao krov na crkvi, pao i poginuo: Tragedija u Sremskim Karlovcima (VIDEO)

Policiji je šef gradilišta prijavio nesrećan slučaj

  • 4

Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola u tom gradu. U crkvi je trenutno policija i građevinska inspekcija, a uviđaj još nije počeo, jer se čeka javni tužilac.

Prema navodima, u pitanju je muškarac iz Leskovca, koji je živeo u Zemunu, a bio je angažovan na poslovima popravke krova crkve u Sremskim Karlovcima.

Policiji je šef gradilišta prijavio nesrećan slučaj. Još nije poznato ko je bio izvođač radova popravke krova crkve, sa koje je radnik pao, kao ni to ko ih je angažovao.

RADIO NA CRNO

Radnik, navodi Insajder, nije imao zaključen ugovor o radu, rečeno je u Ministarstvu rada za Insajder.

- Stradali je radio na krovu Svetosavskog doma, kraj nezaštićene ivice i nije koristio zaštitni opasač, te je pao sa visine od oko 20 metara i smrtno stradao. Inspektor rada Odeljenja inspekcije rada Novi Sad je odmah izašao na lice mesta gde su bili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i jedno angažovano lice – svedok, koji nije video sam događaj i koji je izjavio da su on i stradali angažovani od strane fizičkog lica čije ime ne zna, te da nemaju zaključene ugovore o radnom angažovanju - navodi se u odgovoru Ministarstva za Insajder.

Investitor na crkvi Sveti Nikola u Sremskim Karlovcima je Patrijaršija Srpske pravoslavne crkve, međutim, još uvek nije utvrđeno ko je izvođač građevinskih radova.

VIDEO: Gradilište gde je radnik pao na dete u Kosovskoj Mitrovici

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zexy

    14. mart 2019 | 14:06

    Sad Vasilije sremski da podnese ostavku sa mesta episkopa. U prvoj nedelji Casnog posta popravlja krov na crkvi. Koja je to lakrdija od crkve da te Gospod sacuva?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA