≫ 

Novi detalji o Ivaninom stanju, nakon što ju je dečko Đorđe nemilosrdno pretukao

Rane joj zarastaju kako su lekari predviđali, otoci su se povukli, samo su vidljivi brojni podlivi svuda po telu

  • 12
Ivana Filipović

Foto: Facebook/Ivana Filipović

Ivana Filipović (22) će u ponedeljak biti otpuštena sa Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici na kućno lečenje, nakon 6 dana hospitalizacije, gde je smeštena u utorak nakon što ju je, kako se sumnja, pretukao dečko Đorđe Lacković (24). Oporavak će nastaviti u rodnom Banovom Polju, kod Bogatića.

Lepa vest je umirila i obradovala njene najbliže u Banovom Polju, kod Bogatića - majku Slađanu, oca Dragana, brata Ivana i baku Nevenu, kao i rođake i prijatelje koji su brinuli za njen oporavak.

Posle jučerašnje komplikacije sa plućima, njeno zdravstveno stanje je danas mnogo bolje.

- Juče smo se zabrinuli jer su se pojavili ugrušci krvi u plućima, pa su joj stavili drenove da se pluća iščiste. Posetili smo je popodne, bila je raspoloženija kada su lekari rekli da se stanje sa plućima popravilo. Rane joj zarastaju kako su lekari predviđali, otoci su se povukli, samo su vidljivi brojni podlivi svuda po telu. Snimali su joj šaku jer su sumnjali da je jedan prst slomljen, ali se ispostavilo da je jako nagnječen - kaže brat Ivan.

Foto: Facebook/ Ivana Filipović

Za razliku od prethodnih dana, koje su preplakali i prećutali od muke koja je snašla, svi u porodici su danas vedriji i mnogo manje zabrinuti za zdravlje svoje mezimice.

- Samo da dođe kući. Pretrpela je jake  bolove zbog povreda koje je zadobila, ali je najvažnije da je preživela. Sve ćemo učiniti da se oporavi od fizičkih bolova i traume koju je preživela - rekao je kratko otac Dragan.

VIDEO Stanojević: Nakon isteka hitne mere zabrane prilaska žrtvi, nasilnik ponovo može da napadne

(D. Grujić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Onako samo usput

    16. mart 2019 | 14:53

    Žao mi je što je devojka pretučena i monstruma svakako treba u zatvor. A kad izađe, zabranu pristupa. Ali mi nije žao nje. Sama je birala. Nije ovo 1880, kada su se brakovi ugovarali, pa da je žalim, već 21. vek gde devojke biraju. Nije on nju prvi put udario. Udarao je ranije, ali je sada bilo toliko strašno da nije moglo da se sakrije. A ona, kao što je izabrala takvog, verovatno će sledeći put i nekog njemu sličnog... Kako god, momak je za lečenje.

  • Kusile

    16. mart 2019 | 16:03

    Evo kako ce se ovo razresiti.Otac mu je veoma bogat,platice dobre advokate, oni ce sa sudijama zavrsiti da dobije neku minimalnu kaznu i stvar gotova.Pa njemu ovo nihe prvi prestup ljudi moji.Decko je zastranio skroz.

  • Cica S

    16. mart 2019 | 14:39

    Sve ce rane i oziljci zarasti, al one najdublje na srcu i dusi nikada !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA