≫ 

Izbola muža nasmrt, pa vikala da se onesvestio, a cela kuća bila je puna krvi: Stravični detalji zločina u Novoj Pazovi

Viktorija je Slobodana ubola kuhinjskim nožem pravo u srce

  • 6
nasilje nad zenama,

Foto-ilustracija: Pixabay, Telegraf

Viktorija Rumenović (60) preksinoć je pijana ubila svog nevenčanog muža Slobodana Lukića (55) u porodičnoj kući u Novoj Pazovi, i to jednim ubodom nožem u srce.

Nakon zločina, policajcima je rekla da se Slobodan onesvestio, ali čim su videli leš, bilo je jasno da je nesrećni čovek ubijen, pa je Viktorija uhapšena.

Kako saznaje "Informer" krvava porodična drama odigrala se oko 20 sati u Viktorijinoj kući u Ulici Svetozara Markovića.

- Prema prvim rezultatima istrage, Viktorija i Slobodan su u subotu ceo dan pili rakiju, pa su se kao i mnogo puta pre toga posvađali.

Viktorija je u jednom momentu otišla do kuhinje, uzela nož i zarila ga Slobodanu u grudi. Ubola ga je pravo u srce i on je brzo preminuo - kaže izvor "Informera".

Viktorija je zatim odbacila nož, izašla na ulicu i zamolila prve komšije da pozovu hitnu pomoć.

- Kazala im je da je Slobodan pao u nesvest. Međutim, čim je ekipa Hitne pomoći stigla, sve im je bilo jasno. Lekar je video krv svuda po kući, Slobodan je imao ubodnu ranu na grudima, pa je odmah pozvao policiju i prijavio ubistvo. Za nekoliko minuta patrola policije stigla je ispred kuće, gde su zatekli Viktoriju. Ona je i dalje tvrdila da se Slobodan onesvestio, glumila je kao da joj nije jasno zašto je policija uopšte došla u njenu kuću. Bilo je očigledno i da je pod uticajem alkohola. Odmah je uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 sati - ističe sagovornik "Informera".

Kako kaže, nedaleko od Slobodanovog tela pronađen je i kuhinjski nož kojim je počinjen zločin. Takođe, na odeći koju je Viktorija imala na sebi bilo je mnogo tragova njegove krvi.

Printskrin: Google Street View

Viktorijine komšije su nam ispričale da su ona i Slobodan po ceo dan pili rakiju i svakog dana su se svađali, pa i fizički obračunavali.

- Viktorija se pre desetak godina doselila u naš komšiluk, sa njenim tadašnjim mužem Tonijem. On je prethodno prodao neki stan u Beogradu, pa su kupili kuću u Pazovi i automobil, kojim je Toni počeo da taksira. Međutim, samo godu dana kasnije, Toni se ubio pištoljem u toj kući - priča komšija.

Prema njegovim rečima, Viktorija se od tada promenila i alkohol ju je uzeo pod svoje.

- Viktorija je u međuvremenu upoznala Slobodana, koji je bio praktično beskućnik. Pre nekoliko godina su počeli da žive zajedno u Viktorijinoj kući, ali pošto su oboje bili teški alkoholičari, stalno su se tukli i svađali - navodi komšija.

Meštanin Nove Pazove Perica Baškot ispričao je da je i on bio u kratkoj ljubavnoj vezi sa Viktorijom, i to ubrzo nakon Tonijeve smrti.

- Ona je u prvo vreme bila koliko-toliko normalna, ali onda je počela sve više da pije i alkohol ju je upropastio. Više nisam mogao da budem s njom. Ona je, inače, penzionerka i od toga su živeli ona i Sloba. Po ceo dan su pili. Kupovali su čak 3 litre dnevno neke sumnjive rakije - priča Perica.

Viktorija je juče, nakon hapšenja, saslušana pred dežurnim tužiocem, gde se, u prisustvu advokata, branila ćutanjem. tereti se za ubistvo, za šta joj preti 15 godina zatvora.

PRIJAVLJIVALA MUŽA

Viktorija je u nekoliko navrata prijavljivala policiji Slobodana zbog nasilja u porodici.

- Policija je svaki put intervenisala, ali tada nije bilo vidljivih povreda na Viktoriji, a i svaki put bi i ona i Slobodan bili zatečeni pijani. Nijedno od njih dvoje nisu imali krivični dosije - kaže izvor iz istrage.

VIDEO: Tokom marta raste broj nasilnih zločina

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale

    18. mart 2019 | 08:48

    Obavezno je leciti od zavisnosti

  • Stop

    18. mart 2019 | 10:26

    Stop zlocinima nad muskarcima.

  • Opet

    18. mart 2019 | 08:57

    Stop nasilju nad muškarcima od strane žena! Niko ne iznosi podatak da žene ne zaostaju u ubistvima svog supružnika! Dodao bih da je povećan broj slučajeva gde žene ubijaju decu. Dakle, stop nasilju nad muškarcima i decom, naravno i nad ženama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA