Drama u Arilju: Muškarac upao bivšoj ženi u kuću i pretio joj, pa isekao nožem njenu sestru

Jezivoj sceni prisustvovalo je i dvoje maloletne dece

  • 5

Policija u Arilju uhapsila je muškarca (39) iz ovog grada zbog sumnje da je nožem isekao rođenu sestru svoje bivše supruge. Prava drama odigrala se u petak po podne u porodičnoj kući roditelja nasilnikove žene, koja ga je napustila i sa dvoje maloletne dece preselila se kod roditelja.

- Žena je videla bivšeg muža u dvorištu i pobegla je. Utrčala je u sobu, gde se zaključala. Muž, koji najverovatnije bio pijan, ušao je u kuću za njom i pokušao da razvali vrata sobe u kojoj je ona bila. Udarao je vrata rukama i nogama i sve vreme je pretio da će je ubiti, a kod sebe je imao i nož. U tim trenucima u kući su bili i sin i ćerka od 12 i 14 godina - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, nesrećna žena i deca počeli su da kukaju i dozivaju pomoć, a vrisku je čula mlađa sestra žrtve i ustremila se na nasilnog zeta.

- Pokušala je da mu otme nož. Došlo je do rvanja. U jednom trenutku je uspela da obori zeta na pod. Tokom borbe s napadačem zadobila je posekotine od noža po rukama, ali je uspela da mu ga otme - kaže sagovornik i dodaje da je nasilnik nakon ovoga pobegao.

- Policija ga je ubrzo pronašla na ulici i uhapsila ga. Njemu je zbog nasilja u porodici određen pritvor do 30 dana - kaže izvor Kurira.

Uhapšeni nasilnik nije odranije poznat policiji po porodičnom nasilju.

- Kažu da je i ranije dolazio u kuću tasta i tašte i molio ženu da mu se vrati. Do sada nije bilo pretnji, niti nasilja. Sada je otišao korak dalje, zbog čega je policija odmah reagovala - kaže izvor.

VIDEO: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    19. mart 2019 | 00:23

    Svaka cast ovoj hrabroj zeni.

  • RICINUS

    19. mart 2019 | 06:34

    Koja budaletina

  • Ima svašta

    19. mart 2019 | 06:21

    Sa svakim vidom nasilja treba odgovoriti istom merom, on je bio pijan, a kada je pijan može da radi šta hoće, počev od psihičkog i fizičkog iživljavanja, a opravdanje je ,,smanjena uračunljivost" bio pijan pa ne zna šta radi, nije nego, viđala sam po komšiluku kako izgledaju ta nasilja, to je užas, još me te hrabre muškarčine zovu za svedoka , kada se razvode, alo šta da kažem, da lažem na sudu zbog budale, ali ima i ,,dobrih" komšija pa žena ostaje bez dece, jer je nasilnik u boljoj finansijskoj situaciji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA