≫ 

Jeziva ispovest učenika (10) iz Ripnja, kog su vršnjaci silovali motkom i sve to snimili telefonom: Tata, dečaci su me maltretirali u školi

- Moj sin je, prepričavajući strašne i bolne scene, plakao, a ja sam se trudio da zadržim suze - priseća se potreseni otac

  • 40

A. M. iz Ripnja tvrdi da su njegovog sina P. M. (10), učenika četvrtog razreda OŠ "Karađorđe" na Voždovcu, dvojica vršnjaka iz odeljenja najpre vređala, a potom silovala motkom u dvorištu škole, sve vreme snimajući stravične scene zlostavljanja. Zgroženi otac kaže da se zločin dogodio 4. marta oko 17 sati, kad su đaci izašli iz škole.

- Moj sin se tog dana vratio kući pocepan i prljav. Primetio sam veliku rupu na njegovim pantalonama i pitao sam ga šta se desilo. Prvo nije imao hrabrosti da mi kaže, ali sam ubrzo ugledao rane koje je imao na analnom otvoru. "Tata, dečaci su me maltretirali u školi", bilo je prvo što mi je rekao, a zatim je otkrio detalje koje bih voleo da zaboravim - priča kroz suze Mitrović.

Prema njegovim rečima, dvojica učenika su njegovog sina nazivala pogrdnim imenima, udarala, bacala u blato, a potom silovala motkom.

- Odvukli su ga iza škole i tu je počeo psihički i fizički teror. Uvrede su odjekivale parkom, a zatim je jedan od njih uzeo drvo i počeo divljački da ga gura u analni otvor mog sina. Dete je vrištalo i dozivalo pomoć, a đaci su svirepo zlostavljanje snimali mobilnim telefonima. Jedan se grohotom smejao, a drugi je ispuštao krike koji su podsećali na lavež besnog psa. Moj sin je, prepričavajući strašne i bolne scene, plakao, a ja sam se trudio da zadržim suze - priseća se potreseni otac.

Foto: Shutterstock

Kako kaže, slučaj nije prijavio policiji jer mu je direktor škole rekao da to ne radi.

- Razgovarao sam s direktorom i on me je posavetovao da slučaj ne prijavljujem policiji. Rekao mi je da će on da kontaktira s roditeljima i da će se postarati da se ovo više ne ponovi. Međutim, dve nedelje kasnije, i dalje ništa nije preduzeto, nikakav razgovor nije zakazan - kaže Mitrović.

Međutim, Milan Žegarac, direktor OŠ "Karađorđe", kaže za Kurir da se incident nije dogodio kao što ga je Mitrović opisao.

- Nije bilo baš tako, ali je ceo slučaj u proceduri. Kontaktirali smo s roditeljima tih učenika i sada se ispituje šta se tačno tog dana dogodilo. Trenutno ne mogu ništa više od toga da vam kažem - navodi direktor škole.

Andrea Mitrović kaže da se njegov sin nakon zločina promenio i da retko razgovara sa članovima porodice.

- Povučen je i jedva govori. Često ustaje iz kreveta jer ga muče noćne more. Plašimo se da se njegovo stanje ne pogorša. Mog sina đaci uznemiravaju još od prvog razreda. I ranije su ga tukli, pa je dolazio kući sa ranama na glavi, prljav i uplakan. Pre nekoliko godina štampali smo i majice sa natpisom "Stop vršnjačkom nasilju", kako bismo zaštitili decu - priča otac zlostavljanog dečaka.

VIDEO: Ova deca postaju žrtve nasilja

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vigo

    18. mart 2019 | 23:20

    Otac, ako se tako može nazvati, nije prijavio pokušaj silovanja svog sina jer ga je direktor škole tako savetovao? Jel taj otac mentalno zaostao? Direktor će da popriča sa nasilnicima i njihovim roditeljima? Koja smo mi septička jama od države.

  • Milena

    19. mart 2019 | 00:28

    Dajte ljudi jel ovo moguce? Cetvrti razred osnovne skole? Ja nesmem da pomislim sta bih bila u stanju da uradim,kao majka u ovakvom slucaju svima od direktora skole u kojoj dete treba da mi bude bezbedno pa do roditelja ovih malih olosa. Zasto ovaj covek ,otac ceka dozvolu da zastiti svoje dete linca ? Ovo je stvar za policiju ,kakav crni razgovor direktora!

  • Nina

    18. mart 2019 | 23:00

    I ti kao otac zlostavljanog decaka nisi zvao policiju jer ti je korumpirani direktor to rekao????Tvoje dete ce imati traume citav zivot,deca nece biti kaznjena jer su maloletna i izrasce u monstrume!I tebi je ok to?Pa ne daj Boze!!!Dana robije ne bi zalila da mi neko pipne dete,ne daj Boze na takav nacin!Koja deca,to su monstrumi!Ta deca ne zasluzuju dalje detinjstvo da im bude normalno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA