≫ 

Stravičan sudar automobila kod Sićevačke klisure: Vatrogasci sekli lim da izvuku povređene iz vozila (FOTO SA LICA MESTA)

Sudarili su se automobil švajcarskih i beogradskih registarskih tablica

  • 9

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 7.10 u Sićevačkoj klisuri povređene su četiri osobe, a saobraćaj je obustavljen.

Foto: Telegraf.rs

Do sudara je došlo kada je vozilo BMW švajcarskih tablica iz pravca Pirota preticalo preko pune linije i direktno se sudarilo sa službenim vozilom "Puteva Srbije" koje mu je dolazilo u susret iz pravca Niša.

Foto: Telegraf.rs

Povređene su dve osobe iz BMW-a i dve osobe iz službenog vozila "Puteva Srbije". Od siline udara, BMW se okrenuo za 180 stepeni, a vozila su toliko oštećena da su ih vatrogasci sekli da bi izvukli povređene.

Povređeni su turski državljani u BMW K.J. (56) i M.J. (35), dok su u vozilu "Puteva Srbije" bili S.P. (43) i M.R. (59) i takođe im je ukazana neophodna medicinska pomoć.

Foto: Telegraf.rs

Povređeni su prevezeni u Klinički centar u Nišu, a stepen povreda se još utvrđuje.

Kako saznajemo, Turčin K.J. je zadobio povrede opasne po život i nakon kompletne dijagnostike biće zbrinut na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. Njegov saputnik M.J. samo je lakše povredjen i biće otpušten iz bolnice.

S.P. koji se nalazio u vozilu „Puteva Srbije“ ima kontuziju grudnog koša pa će biti zadržan na lečenju na Klinici za grudnu hirurgiju, dok je njegov kolega M.R. zadobio lakše povrede koje ne zahtevaju bolničko lečenje.

VIDEO: Teška saobraćajna nesreća u Grdeličkoj klisuri

(Dragana Kocić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PI

    19. mart 2019 | 09:36

    Ne vredi nikakav zakon i propis kad ljudi imaju svoje,ne misle na svoju i tuđu glavu jer im ne treba ili je prazna,ako je prirodno prazna niko više ne uspeva da dopuni šta nedostaje sem Boga ali mora se na drugi svet.

  • 😠

    19. mart 2019 | 09:52

    Ovog vozača BMW-A na 20 godina robije! Svi peticu preko pune linije

  • Zoran

    19. mart 2019 | 09:38

    Kao i uvek nepostovanje brzine pune linije telofoni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA