≫ 

Đorđe je u pritvoru zbog brutalnog prebijanja i mučenja svoje devojke Ivane: Zahtevao je da ga sklone u samicu, plaši se da će ga zatvorenici ubiti

U pritvoru se odmah pročulo da je Lacković, 12. marta u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, devojci motkom polomio rebra, probio joj plućnu maramicu, nožem joj unakazio butine i opekao je peglom po telu jer je posumnjao da ga vara

  • 35

Đorđe Lacković (24) iz sela Klenje kod Bogatića, za koga se sumnja da je zverski pretukao devojku Ivanu Filipović (22) iz Banovog Polja, tražio je da ga smeste u samicu, jer strahuje da će ga pritvorenici pretući nasmrt! Čim je dospeo iza rešetaka, pritvorenici su mu poručili da će ga "ubiti od batina" i nazivali ga pogrdnim imenima: "Kukavice, pi*ko! Digao si ruku na ženu!".

U pritvoru se odmah pročulo da je Lacković, 12. marta u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, devojci motkom polomio rebra, probio joj plućnu maramicu, nožem joj unakazio butine i opekao je peglom po telu jer je posumnjao da ga vara.

- Sada je u frci je jer zna da pritvorenici ne praštaju monstrumima koji tuku žene. Ivaninom bratu je pre hapšenja slao poruku "da vidi da ne smeštaju policiju", a čim su mu odredili pritvor do 30 dana, tražio je samicu! - navodi izvor blizak istrazi.

Ivana Filipović Foto: Facebook/Ivana Filipović

Lacković je na svom nalogu na Fejsbuku dobio gomilu pretnji, posle čega mu je profil ugašen. Užasnuti monstruoznim iživljavanjem nad nesrećnom devojkom, ljudi su mu poručivali: "Nadam se da će te neko ubiti od batina", "Štapovima ga izlomiti kao majmuna", "Molićeš boga da ceo život ostaneš u samici".

Dr Dijana Lazić Puškaš, neuropsihijatar i sudski veštak, kaže da je mladić koji je pretukao devojku uživao u mučenju svoje žrtve.

- Interesantno je da su uvek kulturni, fini i nikada ne pokazuju bes. Ako su ovu devojku roditelji upozoravali da se vrati kući, a drugarica joj je predlagala da se preseli kod nje, znači da je bila u strahu i da nije smela da ga ostavi. Preživela je veliku traumu i teško će se psihički oporaviti. Naučiće da živi sa tim, trauma će vremenom bledeti, ali je nikada neće zaboraviti - objašnjava iskusna doktorka.

Đorđe Lacković Foto: Facebook

Ivana Filipović bi danas trebalo da bude otpuštena sa Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici na kućno lečenje, posle sedam dana provedenih u bolnici.

Pretio joj da će joj golim rukama iščupati matericu!

Prema rečima Ljubice Filipović, Đorđe Lacković je i ranije psihički i fizički maltretirao njenu drugaricu Ivanu.

- Govorio joj je da će joj ubiti brata, mamu i tatu ako ga prijavi policiji. Bio je patološki ljubomoran, rekao joj je čak da će joj golim rukama iščupati matericu ako se ikome požali da je tuče. Znao je da je zove na svakih 10 minuta kada ode da uradi nokte i proverava da slučajno nije došao neki muškarac u salon. Kada je bila kod mene, proveravao je šta radi, ko je tu… - ispričala je Ivanina drugarica Ljubica Pantelić.

VIDEO: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdica

    19. mart 2019 | 12:00

    Pa sadisto kada si toliko hrabar na slabije od sebe,i maltretitas devojku,sto se plasis. Da i ti osetis bol kao tvoja devojka dok si se zverski izivljavao nad njom. Za sebe se plasis,e ne moze tako,nije pravedno. Sada tebi neka pokazu.

  • Da

    19. mart 2019 | 11:56

    Vidi kako je '' hrabar '' da bije devojku a sad zna da cvili za svoju zadnjicu . Fuj

  • Stojko

    19. mart 2019 | 11:43

    Ajde mozda upozna nekog simpaticnog decka u zatvoru pa pocnu novi zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA