≫ 

Vesni koja je slučajno pregazila oca dok je izlazio iz šahta, tragedije obeležile život: Ćerka joj je umrla od raka i samo što je sahranila strica

Bila je jako vezana za oca, imali su izuzetan odnos, kažu komšije

  • 13

Vesna Đ. (31) iz Sevojna u ponedeljak je, u Sokoloskoj ulici u Sevojnu, autom udarila svog oca Zdravka Rakića (59), koji je izlazio iz šahta u tom momentu.

Otac je odmah prebačen u užičku bolnicu, gde je izvršena operacija, ali je na žalost, preminuo posle nekoliko časova. Nesreća se dogodila kada se Vesna vozeći svoj "golf 5" vraćala kući. Ulica u kojoj se to desilo je jako uska, a šaht se nalazi na nekoliko metara od kuće u kojoj žive. Prema izjavama prijatelja Zdravko je bio u šahti i gledao vodomer.

- Čuo je da nailazi automobil i pošao da izađe. Ali, u tom momentu je naišla njegova ćerka, koja ga nije videla od žive ograde, koja je na krivini, a šaht odmah ispod nje - kažu u komšiluku.

Sve koje smo sreli u komšiluku za Rakiće kažu da su divna, časna i poštena porodica.

- Tu su se dva brata Boško i Zdravko doselili i napravili kuće. Pošteni i vredni ljudi. Od njih čovek je samo mogao da očekuje dobro. Svima su pomagali, nikada sa nikim se nisu svađali. Jedna predivna porodica, ali ih prati neka nesreća - kaže jedna komšinica.

Druga je dodala da je Zdravkov brat blizanac Boško, nedavno umro.

- Prošle subote su mu izdavali četrdeset dana. Inače, Vesna je imala veliku tragediju pre nekoliko godina kada joj je preminula ćerka. Bila je stara šest godina i preminula je od karcinoma na kičmenoj moždini. Vesna i Zdravko su imali baš izuzetan odnos, kao što se kaže, kao otac i ćerka - dodala je komšinica.

VIDEO: Najgori mesec u godin

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • #

    20. mart 2019 | 10:51

    Nedao dragi Bog nikome to sto se tebi desilo..

  • irene

    20. mart 2019 | 11:05

    Nekada i najveći skeptik pomisli da stvari kao što su porodično prokletstvo stvarno postoje.

  • tuga

    20. mart 2019 | 16:19

    Čovek kada je već čuo auto , bolje da nije ni izlazio iz sahta dok auto ne prodje . Strasno , bas tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA