Sutra ćemo saznati sve o nesreći u kojoj je Dei Đurđević otkinuta ruka: Vozač autobusa ispričaće svoju verziju kobnog jutra

Ova saobraćajna nezgoda se dogodila 7. februara oko 6 časova kod beogradske bolnice „Dr Dragiša Mišović“

  • 1

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zakazalo za sutra saslušanje B.J, vozača koji je upravljao autobusom koji je naleteo na voditeljku Pinka Deu Ðurđević i teško je povredio, 7. februara.

B.J. će biti saslušan u svojstvu osumnjičenog zbog krivičnog dela "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja", najavljeno je iz tužilaštva.

Ova saobraćajna nezgoda se dogodila 7. februara oko 6 časova kod beogradske bolnice „Dr Dragiša Mišović“.

Voditeljka Dea Đurđević je tom prilikom zadobila teške telesne povrede, navodi tužilaštvo u informaciji objavljenoj na sajtu.

Dodaje da je postupajuci zamenik javnog tužioca koji je prisustvovao uviđaju na licu mesta, u dosadašnjem toku postupka je prikupio potrebna obaveštenja od državnih organa i druge dokaze, pa je osumnjičenom uputio poziv za saslušanje.

Nakon saslušanja osumnjicenog, tužilaštvo će zakazati ispitivanja svedoka, odnosno svih učesnika saobraćajne nezgode i narediti saobraćajno tehničko veštačenje na okolnosti prostorno – vremenske analize i utvrđivanja uzroka nastanka saobraćajne nezgode, navodi tužilaštvo.

VIDEO: Mladen Mijatović izveštava o nesreći svoje verenice Dee Đurđević

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    21. mart 2019 | 20:04

    Vozač nije kriv. Kriva je cev koja je curi danima i danima, plus jači minus. E sada, ko je to trebao da sanira i spreči niko ne pita.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA