≫ 

Prvi snimci stravičnog požara u Užicu: Pronađena tri ugljenisana tela (VIDEO)

U požaru je izgorelo troje beskućnika, a razlog bi mogla da bude peć bubnjara

  • 3

U Ulici Mihajla Pupina bb u Užicu jutros oko 5.30 časova izbio je stravičan požar, piše Pink. Požar je izbio u delu grada poznatom kao Međaj, u blizini pošte.

Intervenisali su vatrogasci i nakon lokalizacije i gašenja pozara pronađena su tri ugljenisana tela.

Nakon policijskog uviđaja tela će biti odneta na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Požar je izbio oko 5.30 sati, Printskrin:Facebook/TV 5 Užice

IZGORELI BESKUĆNICI, UZROK BUBNJARA?

U požaru je, kako piše Informer, izgorelo troje beskućnika. Pretpostavlja se da su među ugljenisanim tela Ž. V. i Ž. P, starosti između 60 i 70 godina i još jedna NN osoba. Ugljenisana tela su poslata na obdukciju u užičku bolnicu, a uzrok požara je najverovatnije peć bubnjara.

UGUŠILI SE OD DIMA?

- Nađena su tri ugljenisana tela. Pretpostavlja se da su se ljudi ugušili od dima, a zatim da je vatra zahvatila njihova tela – saznaje se od izvora bliskog istrazi.

Već duže vreme nastradali su živeli u starom objektu, koji je pripadao nekadašnjem preduzeću "Kožara" iz Užica. Uslovi za život su im bili nikakvi, pa čak nisu imali ni kupatilo, ni pristojni krevet.

- Jedan od njih je imao sestru, koja je dolazila i stalno im donosila hranu. Ona nije mogla da ga primi u svoj stan, jer živi sa nepokretnim i slepim detetom. Ovaj drugi je živeo u zemunici na jezeru Vrutci, nedaleko od Užica, pa su ga posle iselili odatle, jer je živeo u zoni jezera – kaže jedan poznanik ovih beskućnika.

Požar je prijavio Užičanin koji je pošao na posao i video dim iz objekta. Iako su užički vatrogasci brzo stigli, pomoći nije bilo. U gašenju požara su učestvovala tri vatrogasna vozila i sedam vatrogasaca. Uspeli su da spreče da se vatra ne proširi na susedni drveni objekat i na obližnje kuće. 

VIDEO: Mesto na kome su pronađena tri ugljenisana tela u Užicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zorn

    23. mart 2019 | 09:44

    narode moj dragi narode!sta se to desava sa nama. Svakodnevno tragedije boles ubistva samoubistva saobracajke trcimo brzo u nestanak

  • Dušaduša

    23. mart 2019 | 11:42

    Ovo je strašno, zadnjih godina toliko požara i na otvorenom i zatvorenim prostoru da se strah uvlači u kosti, na kraju ljudski faktor obično kriv, ali u ovom slučaju koliko nevinih oštećeno i uništena imovina, strašno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA