≫ 

Uhapšena kuma Zorana Marjanovića

Vera je, inače, već privođena u policiju pre nešto više od godinu dana

  • 8
Zoran Marjanovic, Jelena Marjanovic, nocne more Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, koja živi u Borči, nedaleko od njih, uhapšena je u četvrtak 21. marta. Po nalogu tužilaštva policija ju je odvela u stanicu gde je dala izjavu.

Kako objašnjava izvor iz istrage, njeno hapšenje nema veze sa smrću pevačice Jelene Marjanović (33) na nasipu u Borči, koja već tri godine potresa domaću javnost  i za koju se tereti Jelenin suprug Zoran.

- Kuma Zorana Marjanovića tereti se za krađu koja se odigrala par dana ranije. Za njom je bila izdata poternica, pa su je inspektori Uprave kriminalističke policije potražili rano ujutru na adresi.

Kada je otvorila vrata, rekli su joj da pođe sa njima, što je bez prigovora i učinila. Odveli su je u policijsku stanicu Palilula, gde je dala izjavu. Nakon toga odlučeno je da se zasad pusti na slobodu - kaže izvor ne želeći da otkriva detalje krađe u koju je umešana Vukomanovićeva dok se ne završi istraga.

Vera Vukomanović je kuma porodice Marjanović Foto: Milena Đorđević

Ukoliko se sumnje potvrde, kumi Marjanovića preti višegodišnja robija.

- Ona se tereti za krivično delo iz člana 203, za koje Krivični zakon predviđa novčanu kaznu ili zatvor do čak tri godine. Šta će na kraju biti od Vukomanovićeve, zavisi od ishoda istrage koja je u toku - dodaje sagovornik.

Vera je, inače, već privođena u policiju pre nešto više od godinu dana. Protiv nje je tada podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo navođenja neistinitog sadržaja i falsifikata.

Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, koja živi u Borči, nedaleko od njih, uhapšena je u četvrtak 21. marta Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

U javnosti je procurilo da je otišla u policiju i službenicima se predstavila kao Zoranova majka Zorica Marjanović i da se umesto nje potpisala prilikom vađenja nove lične karte!

SPORAN POTPIS

- Policija je otkrila da je potpis Zorice Marjanović koji se nalazi na njenoj ličnoj karti falsifikat. Ispostavilo se da je ona poslala kumu Veru u policiju kada je imala zakazan termin za vađenje nove lične karte i da se ona tamo potpisala umesto nje - ispričao je tada izvor iz policije.

Vera Vukomanović nije želela da da komentar povodom hapšenja.

VIDEO: Rekonstrukcija ubistva Jelene Marjanović

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kraljica manipulacije

    25. mart 2019 | 23:29

    Baron Min Hauzen je malo dete za našu komšinicu.Najbolje joj idu mahinacije.Jadno je što ova polupismena ,ali prepredena baba vuče za nos pravosudje,policiju i pola nacije.Oduvek je želela da bude u novinama. Samo nažalost umesto rublike VIP džet set njoj je obezbeđena uvek crna hronika.

  • Ja...

    25. mart 2019 | 12:07

    Kako to da službenik koji izdaje LK nije utvrdio identitet osobe koja je podizala istu?! E, moj Neso iz Beograda....

  • Crni

    25. mart 2019 | 11:48

    Divno drustvo, Za izbegavanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA