≫ 

Muškarac izrešetan u Čačku usred bela dana: Prevezen u bolnicu u teškom stanju, policija uhapsila napadača

Napadač je pucao Aleksandru u obe noge

  • 4
Policija, pištolj, policijski uviđaj Foto-ilustracija: Marko Jovanović, pixabay.com

Aleksandar Radulović (37) teško je ranjen u pucnjavi u Čačku.

Naime, u ulici Žarka Đorđevića u Čačku, napadač je ispalilo više metaka iz pištolja i pogodio Aleksandra u noge, a žrtva napada je prevezena u bolnicu u Čačku. Policija je ubrzo uhapsila napadača A.Đ. (30).

Čačanin je ranjen u obe noge kada je na njega pucao muškarac sa kojim je bio u automobilu u dvorištu svoje porodične kuće u naselju Ljubić, saznaje "Blic".

Napadač je iznenada izvadio pištolj i ispalio mu nekoliko hitaca u nadkolenicu.

U vreme vatrenog obračuna u Radulovićevoj kući bilo je petoro dece, troje njegove i dvoje sestrine. Tu su bile i Aleksandrove majka i supruga.

- Deca i žene izleteli su iz kuće i počeli da plaču i kukaju kada su videli šta se dogodilo. Odmah su komšije pozvale Hitnu pomoć. Uspeli su da se smire kada su videli da je Aleksandar svestan - rekli su susedi porodice Radulović.

Žrtva napada odmah je transportovana u bolnicu.

- Pacijent je primljen sa tri prostrelne rane u obe noge. Nije životno ugrožen, stabilan je i kardiovaskularno i respiratorno . Po svemu sudeći, biće smešten na odeljenju muške hirurgije - izjavila je portparolka Opšte bolnice u Čačku dr Biljana Kočović.

Prema saznanjima, Aleksandar Radulović imao je svoj kamion i često je bio na putu. Sa poslednjeg se vratio u sredu u ranim jutarnjim satima.

Samo nekoliko sati kasnije sreo se sa napadačem kojeg je, očito, dobro poznavao. Pretpostavlja se da su njih dvojica imali neke neraščišćene račune od ranije, ali ništa nije ukazivalo da bi oni mogli biti rešeni pucnjavom.

Njega je policija ubrzo uhapsila. Osumnjičenom je po nalogu zamenika Višeg javnog tužioca u Čačku određeno  zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti priveden nadležnom tužiocu.

VIDEO: Uznemirujući snimak ubistva u po bela dana!

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SOVJET

    27. mart 2019 | 15:02

    Reče doktor da su pucnjave u opadanju, kad vidi ovo; u sred bela dana....!#

  • WILSON

    27. mart 2019 | 14:28

    To kažu kriminalci (nečasni ljudi) opomena ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA