Nova optužnica za nasilje u Beton hali: Od jednog okrivljenog stiglo se do 11

Svi se terete za krivično delo nasilničko ponašanje jer su pretukli radnike obezbeđenja i nekoliko gostiju lokala, kao i lomili inventar

  • 5

Povodom incidenta u beogradskoj Beton hali u oktobru prošle godine, Prvo osnovno tužilaštvo optužilo je još jednu osobu, pa je sada ukupno 11 okrivljenih za nasilničko ponašanje početkom oktobra u noćnom klubu. Novooptužen je Filip Gojković.

Filip Gojković je na suđenju rekao da nije kriv i da neće detaljno da iznosi odbranu, što nisu učinili ni ostali optuženi kojima je suđenje počelo u januaru.

Svi se terete za krivično delo nasilničko ponašanje jer su u noći između 6. i 7. oktobra u klubu pretukli radnike obezbeđenja i nekoliko gostiju lokala, kao i lomili inventar.

Prebili obezbeđenje i goste, lomili inventar Foto: Pixabay.com

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Optuženi nisu detaljno iznosili odbrane jer su tvrdili da o događaju ne znaju ništa, jer nisu bili u tom klubu, pa i da nisu su ikoga prebili.

Pored Gojkovića, za nasilničko ponašanje optuženi su – Miloš Hrkman, Predrag Кošprdić, Marko Čičković, Stefan Bjelivuk, Aleksandar Vidović, Marko Milosavljević, Mladen Vučetić, Milan Jezdimirović, Boris Кarapandžić i Inel Čantrić.

Mediji su preneli priče očevidaca incidenta u klubu u Beton hali, koji je otvoren samo dan ranije, da je u objekat je upalo oko petnaest muškaraca, koji su bili maskirani i nosili su palice i šipke.

Prethodno su prebili radnike obezbeđenja, a zatim su krenuli da lome inventar.

Tom prilikom lakše je povređeno i nekoliko gostiju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    27. mart 2019 | 18:19

    Svima po 5 godinica bez prava žalbe i uslovnog puštanja!!!

  • Crazy North

    27. mart 2019 | 16:19

    Hteli da reketiraju, gazda odbio, ovi uradili sta su uradili...

  • Delija

    27. mart 2019 | 18:21

    A na snimku niko ne nosi niti stanglu niti palicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA