≫ 

Davor T. je bio "čist kao suza", a menjao je prezime: Odrastao u izobilju, a zaposlio se kao šofer. Sve o novom srpskom kralju kokaina

Zašto je ovaj Vranjanac promenio prezime za sada nije poznato

  • 3

Davor T. (31), za koga se veruje da je sa Kotoraninom Igorom Dedovićem organizovao šverc više od tone kokaina zaplenjenog u Rumuniji, nedavno je promenio prezime, iako ga Srbija ni zbog čega nije tražila.

- Cela njegova porodica se i dalje preziva na S i kao takvi su poznati u Vranju. Upravo zbog toga što ga u Vranju svi poznaju pod pravim prezimenom, nikome u prvi mah nije bilo jasno o kom se Vranjancu radi i ko je čovek koji je uložio veliki novac u šverc kokaina - kaže sagovornik "Blica" blizak bezbednosnim službama.

Zašto je ovaj Vranjanac promenio prezime za sada nije poznato, jer se u Srbiji ne vodi nijedan postupak protiv njega. Da li je pod istragom negde u inostranstvu i da li je promenio identitet da bi izbegao moguće kontrole za sada se samo nagađa.

Tode Krstić uhapšen je u Litvaniji; Foto: Privatni album

- Ovaj mladić potiče iz dobrostojeće porodice. Otac mu je vlasnik nekoliko radnji, nije oskudevao ni u čemu. Muškarac koga operativna saznanja povezuju sa švercom kokaina iz Kolumbije živeo je raskalašno, bio je gost najboljih kafana, družio se sa pevačicama. Ipak, još kao klinac viđan je u društvu ljudi sa one strane zakona - dodaje sagovornik Blica.

Poslednjih godina ne živi u Vranju, navodno se skućio u inostranstvu, ali povremeno dolazi u rodni grad.

Saznanja srpske policije govore da Davor T. rukovodi kriminalnom grupom koja švercuje kokain iz Južne Amerike u zemlje EU, a navodno u inostranstvu poseduje restorane, firme, skupocene nekretnine.

VIDEO: Pogledajte kako je izgledao pokušaj šverca više od tone kokaina za koji je osumnjičen Davot T.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA