Podignuta optužnica za ubistvo Crnogorca na Bežanijskoj kosi: Drago (20) je izrešetan u sačekuši, a u Beogradu boravio kao lažni student

Policija je još na mestu događaja utvrdila da se mladi Podgoričanin dovodi u vezu sa nezakonitom trgovinom narkoticima

  • 6

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miloša Ćeranića zbog sumnje da je u novembru prošle godine ubio Crnogorca Draga Božovića (20) na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Prema navodima Blica, optužnica kojom se Ćeraniću na teret stavlja teško ubistvo, kao i nedozvoljeno držanje oružja, trenutno se nalazi na razmatranju u Višem sudu, koji treba da donese odluku hoće li je potvrditi ili vratiti na dopunu.

Ćeranić je osumnjičen da je krajem novembra prošle godine oko 19 sati uveče sa više hitaca pogodio Podgoričanina Draga Božovića ispred jednog vrtića na Bežanijskoj kosi na Novom Beogradu.

Ubijeni Drago; Foto: Facebook/Drago Bozovic

Policija je još na mestu događaja utvrdila da se mladi Podgoričanin dovodi u vezu sa nezakonitom trgovinom narkoticima i da je nekoliko puta privođen zbog rasturanja droge. Takođe, neka operativna saznanja navode da je iz tog razloga on i došao u Beograd. Njegovo kretanje su očigledno znali i beogradski kriminalci, kojima je, kako se pretpostavlja, "zašao" u teritoriju.

Sumnja se da se Božović vodio kao student u Beogradu, što mu je bilo samo pokriće za vezu sa jednim klanom koji se bavi rasturanjem narkotika. Iako se dovodi u vezu sa nezakonitom trgovinom narkoticima, kako piše Blic, mladić nema policijski dosije.

SKLOPLJEN SPORAZUM

Kako ovaj list navodi, dvojica mladića, Stefan T. i Uroš C. koji su takođe uhapšeni tokom istrage ubistva Draga Božovića, nedavno su sklopili sporazum o priznanju krivice sa Višim javnim tužilštvom zbog neprijavljivanja krivičnog dela, odnosno ubistva studenta iz Podgorice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA