Pomahnitali mladić majku jurio nožem po dvorištu kuće u Kruševcu: Posvađao se sa svima, pa krenuo da pali kuću

Reč je o mladiću M.I. (29), koji se najpre raspravljao sa komšijama, da bi, potom, prema nezvaničnim informacijama, krenuo da “loži” stvari pod svojim krovom, ali i počeo da maltretira majku

  • 2

Jedna osoba iz sela Kaonik kod Kruševca privedena je u subotu uveče nakon paljevine stvari u porodičnoj kući u ovom mestu, saznaju “Novosti”.

Reč je o mladiću M.I. (29), koji se najpre raspravljao sa komšijama, da bi, potom, prema nezvaničnim informacijama, krenuo da “loži” stvari pod svojim krovom, ali i počeo da maltretira majku.

- Navodno je majku krenuo da juri nožem po kući, a kako žena nije imala kud, pobegla je u obližnji lokal u selu – navodi nezvanično izvor “Novosti”. - Pretpostavlja se da je bio u stanju rastrojstva, ali i pod uticajem alkohola. Sve okolnosti se još uvek istražuju.

Iako je materijalna šteta u kući velika, budući da su popaljene mnoge stvari, dalja tragedija je sprečena privođenjem mladića na odeljenje psihijatrije Opšte bolnice u Kruševcu, kako bi se procenilo njegovo zdravstveno stanje. Prema do sada poznatim informacijama, policija će podneti krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici.

(Telegraf.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    31. mart 2019 | 15:33

    Davno sam ostao bez majke.Nema dana da ne pomislim na nju.Onu jedinstvenu ljubav,toplinu,neznost..Nikada u zivotu,ni ton nisam povisio na nju.Zato mi nekako nestvarno deluju ovakvi tekstovi.Juriti majku nozem,spaljivati..Sve je za tesku osudu.Sud i tuzilastvo moraju sto pre razrezati primerenu kaznu zatvora..Zasluzio je..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA