≫ 

Privedena dvojica muškaraca koja su napala oca devojčice sa Daunovim sindromom zbog parking mesta

Batine je dobio Goran Veselinov iz Beograda, otac devojčice Lee (14) sa Daunovim sindromom, ispred svoje zgrade u Novopazarskoj ulici

  • 22

Goran Veselinov iz Beograda, otac devojčice Lee (14) sa Daunovim sindromom, pretučen je ispred svoje zgrade u Novopazarskoj ulici pošto ga je napao vozač koji se parkirao na mestu rezervisanom za osobe sa invaliditetom, koji ni nakon Goranove molbe nije hteo da se pomeri.

Kako saznajemo, policija je odmah identifikovala i privela dvojicu muškaraca. Reč je o T. M. (50) i Z. S. (24).

Podsetimo, Veselinov je čoveka čije je vozilo bilo parkirano na mestu rezervisanom za osobe sa invaliditetom samo pitao koliko će se zadržati, jer treba da mu stigne žena sa jako bolesnim detetom. Devojčica je, inače, imala i operaciju srca.

Nakon ovako uljudno postavljenog pitanja, Veselinova su brutalno isprebijala dvojica siledžija ne želeći da se pomere sa mesta rezervisanog za invalide, za koje Veselinov ima urednu nalepnicu. A udarac je dobio i Goranov komšija, Nikola.

Goran Veselinov, Foto: ST/Vladimir Lukić

- Ma popuši mi, bre, ku*ac, majmune! Dođi 'vamo da ti je*em mamu sad, ološu! Je*e mi se i za invalide i za njihova parking mesta! - obratio se jedan od napadača Veselinovu.

Kada se on vratio u fast-fud, Veselinov je pozvao "pauka" i zamolio ih da obaveste i policiju. Kada se muškarac u društvu prijatelja vratio u vozilo, Nikola mu se ponovo obratio. On objašnjava da je tada vozač, koji je već bio u nekom polusedećem položaju, ustao i pesnicom udario Nikolu posred naočara i staklom mu isekao lice, a udario je i Gorana.

VIDEO: Pretučen otac devojčice sa Daunovim sindromom zbog parking mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Gile

    2. april 2019 | 19:29

    Starca iz planinskog sela po hitnom postupku salju u zatvor pod punim imenom i prezimenom jer mu traktorska prikolica nije registrovana a ovim bednicima ne objavljuju cak ni ime i prezime vec samo inicijale.

  • Pp

    2. april 2019 | 18:08

    Sa nasim pravosudjem ove gnjide ce cuvenim sporazumom o priznanju krivice dobiti uslovne kazne I bice pusteni na slobodu. Zivi bili pa videli.

  • Izbeglica iz Srbije

    2. april 2019 | 19:07

    To je model poželjnog ponašanja zadnjih 30 godina. Država je za sve to apsolutno kriva,jer takve bitange-nasilnike-siledžije-hohštaplere-lopove-biznismene-navijače-političare i štiti. Zato i stradamo mi mali i obični ljudi. Odavno nešto debelo smrdi u zemlji Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA