≫ 

Pojavio se stravičan video sudara na Pupinovom mostu: Automobilom izleteo u suprotnu traku, a onda je usledio prasak (VIDEO)

Vozač dačije, muškarac (44), poginuo je na licu mesta, dok je suvozač iz džipa, žena (35), prošao sa težim povredama a vozač džipa bez povreda

  • 39

Sinoć se dogodila tragična saobraćajna nezgoda na obilaznici Pupinovog mosta u kojoj je jedna osoba izgubila život. Muž i žena koji su preživeli ovu saobraćajnu nesreću su objavili snimak koji je zabeležila njihova kamera.

Iako su se prvobitno pojavile različite informacije o tome šta se zapravo desilo, na snimku se jasno vidi kako vozilo marke "dačija" u punoj brzini prelazi u suprotan smer i izaziva direktan sudar sa vozačem čija je kamera zabeležila udes.

Foto: Tanjug/Filip Krajinčanić

-  Išli smo od Zemuna ka Borči a dačia je išla ka Zemunu. Vozač je bukvalno preleteo u suprotnu traku i sudario se sa mnom, ne znam tačno da li je zaspao ili šta se tačno tu desilo - rekao je vozač džipa M.M.

Foto: Tanjug/Filip Krajinčanić

Na putu je bilo mnogo polomljenog stakla rasutog u dužini od nekoli ko desetina metara. Mogli su se primetiti i delovi karoserije koji su se nalazili na kolovozu i van njega. Prednji deo džipa bio je u potpunosti zgnječen, dok je "dačija", koja se nalazila van kolovoza u jarku, bila oštećena najviše na sredini i u zadnjem delu.

Nažalost vozač "dačije", muškarac (44), poginuo je na licu mesta, dok je suvozač iz džipa, žena (35), prošao sa težim povredama, a vozač džipa bez povreda.

Foto: Tanjug/Filip Krajinčanić

-  Nisam u bolnici, ali po lekarima da. Povrede nisu ozbiljne ali je trauma velika. Ne prestajem da plačem zbog čoveka koji je nastradao -  napisala je sugrađanka, povređena žena iz udesa.

Snimak strašne nesreće pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. april 2019 | 18:28

    Pre neki dan sam prosao tom obilaznicom koja ima bandere na svakih 10 metara, a sve je bilo u potpunom mraku. Sta cemo sa tim?

  • Srba

    3. april 2019 | 18:51

    Glavni utisak snimka je da ostali automobili prolaze,Niko da stane da pomogne. Strasno!

  • Maki

    3. april 2019 | 17:53

    Kad će biti snimak iz doljevca sa naplate rampe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA