≫ 

Sudija častio manijaka iz Novog Pazara: Napastvovao je dve devojčice, a osuđen je na samo 3 godine i 9 meseci (FOTO) (VIDEO)

Osuđeni je krajem januara napao dve devojčice u ulazima zgrada

  • 6

Elvedin D. (36) osuđen je u Osnovnom sudu u Novom Pazaru na samo tri godine i devet meseci zatvora jer je krajem januara napastvovao dve devojčice.

Manijak je za oba dela osuđen na po dve godine, ali je jedinstvenom kaznom dobio tri godine i devet meseci. U pritvoru će ostati do pravosnažnosti presude, a onda i do upućivanja na izdržavanje kazne.

Nakon što je objavljena njegova fotografija i snimak sa video nadzora, na kojem se vidi kako Elvedin mami devojčicu u ulaz Bor zgrade, a potom pokušava da joj skine jaknu, brojni građani Novog Pazara su ga prepoznali navodeći da su oni ili njihova deca bili njegove žrtve.

- On je pre skoro desetak godina napastvovao moju ćerku zbog čega je dobio samo tri meseca zatvora. Srećom ga je policija pronašla pre mene, jer da sam ga ja tada uhvatio verovatno on sada ne bi napadao decu po ulazima zgrada – priča jedan ogorčeni otac.

Osim napastvovanja dece, Elvedin je Novopazaracima poznat i po prevarama i krađama, a zbog jedne je i odsluživao osam meseci kućnog pritvora, noseći nanogicu.

- Dobro mi je poznat, nekoliko puta je dolazio na moja vrata tražeći novac kako bi, navodno, podigao spomenik nedavno preminulom ocu ili za bolesno dete. Uvek mi je bio sumnjiv, čudno se ponašao i nikada mu nisam dala novac - navodi jedna Novopazarka.

Prema nezvaničnim saznanjima, Elvedin je posle hapšenja odbacio sve navode, negirajući krivicu.

- Za prvi slučaj je rekao da nikada nije video tu devojčicu i da tog dana uopšte nije napuštao kuću, dok je drugu devojčicu sreo u ulazu zgrade, ali da je nije napastvovao - priča naš izvor iz istrage.

Imao je elektronski nadzor, odnosno, nanogicu, a kako je imao dnevno dva sata "slobodno", kada je mogao da napusti kuću, napadi na devojčice su se desili baš u tom periodu, od 13 do 15 časova – dodaje naš izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Laza

    4. april 2019 | 10:58

    Pa častio je i on sudiju...

  • Željko

    4. april 2019 | 11:13

    Za ovo bi u americi dobio četrdeset godina, ako ne i doživotnu, koga država štiti, manijaka ili žrtve?!

  • Šta

    4. april 2019 | 11:22

    Vas čudi u sudu u Pazaru su na szrani nasilnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA